Et spændende og godt initiativ ser dagens lys fra Danmark Radio. DR podcaster nogle af de store litterære klassiker indtalt af kendte danske skuespillere. Jeg vil vente og jeg vil lytte med på min iPod.. Verdens bedste historier direkte til dig dr.dk Klassikere som pod-cast dr.dk Og hvem vil ikke gerne gense Bertelsens hudfletning af DF’s “dit højerorienterede svin” Morten Messerschmidth i forbindelsen med DF’s politiske pres for at få kontrol med DR. Det helt groteske er selvfølgelig at det efterfølgende rent faktisk er lykkes for Morten Messerschmidth & Co. at give DR en politisk korrekt mundkurv. Bertelsen Satire dr.dk

Et spændende og godt initiativ ser dagens lys fra Danmark Radio. DR podcaster nogle af de store litterære klassiker indtalt af kendte danske skuespillere. Jeg vil vente og jeg vil lytte med på min iPod..

Verdens bedste historier direkte til dig dr.dk

Klassikere som pod-cast dr.dk

Og hvem vil ikke gerne gense Bertelsens hudfletning af DF’s “dit højerorienterede svin” Morten Messerschmidth i forbindelsen med DF’s politiske pres for at få kontrol med DR. Det helt groteske er selvfølgelig at det efterfølgende rent faktisk er lykkes for Morten Messerschmidth & Co. at give DR en politisk korrekt mundkurv.

Bertelsen Satire dr.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.