Måske sover i de bare i timen.. Danske Universiteter er ikke med i top 100! De snakker meget om Danmark som et videnssamfund i globaliseringens hellige navn. Men hvad gør og præsterer de ansvarlige egentlig? Talentet er tilstede i Danmark, men rammerne for udviklingen og fastholdelsen af talentet er mildest talt elendige mange steder. Hvor er campus miljøet og vingesuset fra Olympen? Det er en velkendt sag at danske forskere ikke er særlig godt repræsenteret med offentliggørelse af artikler i anerkendte internationale fagtidsskrifter. Jeg talte for et par år siden med en kendt dansk forsker som lige ud sagde at hans “forskning” bestod i at oversætte internationale resultater til dansk.. Gab! Vågn dog op! Danske universiteter sakker bagud Politiken 31. august 2006

Måske sover i de bare i timen.. Danske Universiteter er ikke med i top 100!

De snakker meget om Danmark som et videnssamfund i globaliseringens hellige navn. Men hvad gør og præsterer de ansvarlige egentlig? Talentet er tilstede i Danmark, men rammerne for udviklingen og fastholdelsen af talentet er mildest talt elendige mange steder. Hvor er campus miljøet og vingesuset fra Olympen?

Det er en velkendt sag at danske forskere ikke er særlig godt repræsenteret med offentliggørelse af artikler i anerkendte internationale fagtidsskrifter. Jeg talte for et par år siden med en kendt dansk forsker som lige ud sagde at hans “forskning” bestod i at oversætte internationale resultater til dansk.. Gab!

Vågn dog op!

Danske universiteter sakker bagud Politiken 31. august 2006

4 Replies to “Måske sover i de bare i timen.. Danske Universiteter er ikke med i top 100! De snakker meget om Danmark som et videnssamfund i globaliseringens hellige navn. Men hvad gør og præsterer de ansvarlige egentlig? Talentet er tilstede i Danmark, men rammerne for udviklingen og fastholdelsen af talentet er mildest talt elendige mange steder. Hvor er campus miljøet og vingesuset fra Olympen? Det er en velkendt sag at danske forskere ikke er særlig godt repræsenteret med offentliggørelse af artikler i anerkendte internationale fagtidsskrifter. Jeg talte for et par år siden med en kendt dansk forsker som lige ud sagde at hans “forskning” bestod i at oversætte internationale resultater til dansk.. Gab! Vågn dog op! Danske universiteter sakker bagud Politiken 31. august 2006”

  1. Hvad har mine manglende præstationer at gøre med emnet.. Men Ivo, skulle du ikke lige se og få skrevet den artikel om Edgeworth på engelsk.. så dit speciale får mere end 1 læser!

  2. (1) Det er da meget rimeligt at kræve at man selv er i stand til at præstere noget før man bebrejder andre at de ikke kan; Ellers slår påstanden jo over i hykleri, hvilket er en grim ting.

    (2) Lad være med at lave Hans undvig på mig ved at aflede opmærksomheden væk fra spørgsmålet og hen på mit speciale. Iøvrigt har du ret i den forbindelse at den kræver en engelsk oversættelse for at få den opmærksomhed den fortjener.

  3. Jeg har dog 9 klasse.. og en kandidat grad fra Københavns Universitet. Herudover har jeg ingen akademiske drømme.. det skulle da lige være en doktor afhandling om de selvgodes moralske habitus

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.