Til alle pessimisterne som mener at det går skidt for Danmark på alle fronter, kommer der en stemme fra jeres egen lejr. Henning Dyremose som er nyudnævnt formand for Dansk Industri (DI) og tidligere konservativ minister sagde følgende i sin første åbningstale på DI’s årsdag om landets nuværende tilstand ifølge Urban d.d. : “Det går godt i Danmark. Eksporten stiger, vi har overskud på betalingsbalancen, beskæftigelsen er i fremgang, og ledigheden er lav.” Hvorfor er det lige at det yderste højre klynker om Danmarks forfald?! Opfølgning:
Reel bundrekord i ledigheden Berlingske 27. oktober 2005

Til alle pessimisterne som mener at det går skidt for Danmark på alle fronter, kommer der en stemme fra jeres egen lejr.

Henning Dyremose som er nyudnævnt formand for Dansk Industri (DI) og tidligere konservativ minister sagde følgende i sin første åbningstale på DI’s årsdag om landets nuværende tilstand ifølge Urban d.d. : “Det går godt i Danmark. Eksporten stiger, vi har overskud på betalingsbalancen, beskæftigelsen er i fremgang, og ledigheden er lav.”

Hvorfor er det lige at det yderste højre klynker om Danmarks forfald?!

Opfølgning:
Reel bundrekord i ledigheden Berlingske 27. oktober 2005