En kur imod Tømmermænd. Jeg plejer at drikke en masse vand inden jeg går i seng efter en druktur. Vand er godt eftersom alkohol er vandrivende. Og så spiser jeg noget protein enten æg, sild eller nogle rester fra dagen i forvejen og så lidt ekstra salt og en mega C-vitamen. Protein og C-vitamen er noget af det vigtigste kroppen har brug for i forbindelse med sår-healing f.eks. efter operationer – og en rigtig druktur svarer jo næsten til det hvidesnit! Jeg kan ikke forstå er der virkelig ikke er nogen medicinalproducenter som ikke er kommet op med en ordentlig kur mod tømmermænd!? Der må da være gode penge i et sådan produkt i vores kultur. Hvad er dit råd imod tømmermænd? Den sikre kur mod tømmermænd Berlingske 29. december 2006 TømmermandsQuiz Berlingske 31. december 2006 Reportage fra tømmermands-land Politiken 2. januar 2006

En kur imod Tømmermænd. Jeg plejer at drikke en masse vand inden jeg går i seng efter en druktur. Vand er godt eftersom alkohol er vandrivende. Og så spiser jeg noget protein enten æg, sild eller nogle rester fra dagen i forvejen og så lidt ekstra salt og en mega C-vitamen. Protein og C-vitamen er noget af det vigtigste kroppen har brug for i forbindelse med sår-healing f.eks. efter operationer – og en rigtig druktur svarer jo næsten til det hvidesnit!

Jeg kan ikke forstå er der virkelig ikke er nogen medicinalproducenter som ikke er kommet op med en ordentlig kur mod tømmermænd!? Der må da være gode penge i et sådan produkt i vores kultur.

Hvad er dit råd imod tømmermænd?

Den sikre kur mod tømmermænd Berlingske 29. december 2006
TømmermandsQuiz Berlingske 31. december 2006
Reportage fra tømmermands-land Politiken 2. januar 2006

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.