Rent vand. Noget vi tager for givet, som vi ikke længere kan tage for givet. Vi bruger ifølge berlingske.dk mere sprøjtegift i landbruget end nogensinde i nyere tid. I Danmark må vi lukke omkring 100 vandboringer pga forurening. Det er meget trist. Jeg har sendt en mail med link til artiklen til de Konservative, Venstre og de Radikale. Jeg spørger dem hvad de har tænkt sig at gøre ved den konkrete situation. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det. Forbrug af sprøjtegifte løber løbsk berlingske.dk 28. september 2009 Landbrugets sprøjtegift truer drikkevandet politikken.dk 8. september 2009

Rent vand. Noget vi tager for givet, som vi ikke længere kan tage for givet. Vi bruger ifølge berlingske.dk mere sprøjtegift i landbruget end nogensinde i nyere tid. I Danmark må vi lukke omkring 100 vandboringer pga forurening. Det er meget trist.

Jeg har sendt en mail med link til artiklen til de Konservative, Venstre og de Radikale. Jeg spørger dem hvad de har tænkt sig at gøre ved den konkrete situation. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det.

Forbrug af sprøjtegifte løber løbsk berlingske.dk 28. september 2009
Landbrugets sprøjtegift truer drikkevandet politikken.dk 8. september 2009

One Reply to “Rent vand. Noget vi tager for givet, som vi ikke længere kan tage for givet. Vi bruger ifølge berlingske.dk mere sprøjtegift i landbruget end nogensinde i nyere tid. I Danmark må vi lukke omkring 100 vandboringer pga forurening. Det er meget trist. Jeg har sendt en mail med link til artiklen til de Konservative, Venstre og de Radikale. Jeg spørger dem hvad de har tænkt sig at gøre ved den konkrete situation. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det. Forbrug af sprøjtegifte løber løbsk berlingske.dk 28. september 2009 Landbrugets sprøjtegift truer drikkevandet politikken.dk 8. september 2009”

  1. Kan det virkelig undre.. jeg har ikke hørt et eneste ord fra hverken de Konservative, Venstre eller de Radikale! Ha ha.. der er nu ikke noget som at få sine fordomme bekræftet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.