Categories
It Nyheder

vent-med-at-k%c3%b8be-din-nye-fladskaerm

Det ser ud som priserne på fladskærme er ved at falde drastisk pga overproduktion og hård konkurrence. Noget tyder altså på at man bare skal vente i nogle få måneder for at få en rigtig billig fladskærm. Som med så mange andre produkter kan det bare ikke betale sig at købe sin fladskærm op til jul.

De laver priser slår nok ikke helt igennem i samme udstrækning på mærkevarer som på no-name produkter. Mærkevarefabrikanterne sælger også på pris, men spiller på sammenhængen imellem varemærke, kvalitet og pris i højere grad. De fleste mærkevarerfirmaer, som f.eks. Apple, kører med differentierede priser på de forskellige markeder til stor ugunst for deres kunder.

Den bemærkelsesværdige lave dollar kurs på omkring kr. 5,50 (Euro 7,44) har nok også sin betydning.

Spørgsmålet er vel hvor lang tid man skal vente? 1 måned eller 3 måneder? Hvor meget brænder pengene i lommen og hvor meget skal du bare bruge en ny fladskærm?

Pris på fladskærme dykker Berlingske 27. december 2004

By Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi