Fra serien: Hvorfor skal det være så besværligt og dumt? Friske krydderurter er noget af det bedste at have i sit køkken. Udover den liflige duft som løfter humøret i vejret, gør ukrudtet stads ud af selv den kedeligste kartoffelret. Hvorfor er der ikke nogen som har opfundet en elegant potte eller urtekasse, som mine friske krydderurter kan stikkes lige ned i fra plastindpakningen, selvfølgelig med den rigtige form for vanding og ordentlige gødningsforhold – så de kan overleve i en smagfuld stand i mere end 1 uge!? Urtekassen skal være praktisk og nem at have med at gøre! Og så skal den selvfølgelig kunne købes dér hvor man køber sine krydderurter! Hvor svært kan det være?

Fra serien: Hvorfor skal det være så besværligt og dumt?

Friske krydderurter er noget af det bedste at have i sit køkken. Udover den liflige duft som løfter humøret i vejret, gør ukrudtet stads ud af selv den kedeligste kartoffelret.

Hvorfor er der ikke nogen som har opfundet en elegant potte eller urtekasse, som mine friske krydderurter kan stikkes lige ned i fra plastindpakningen, selvfølgelig med den rigtige form for vanding og ordentlige gødningsforhold – så de kan overleve i en smagfuld stand i mere end 1 uge!?

Urtekassen skal være praktisk og nem at have med at gøre! Og så skal den selvfølgelig kunne købes dér hvor man køber sine krydderurter! Hvor svært kan det være?