3 små kinesere sad på Højbro Plads og spillede på kontrabas.. Næ, gu gjorde de ej! 5 kinesiske forretningsmænd med hver sit gyldige visa, pas og opholdsgrund i Danmark måtte rejse hjem til Kina igen, efter en flere dage lang grov behandling af politiet i Kastrup.

I Danmark er man åbenbart blevet så ivrig efter at afvise udlændinge ved grænsen, at man angiveligt også er begyndt at afvise forretningsrejsende med et legitimt formål som kan fremvise gyldige papirer. Ser man forkert ud og kommer fra det forkerte land, kan man altså regne med ekstra grov forskelsbehandling ved grænsen i Danmark. Undskyld.. men det er jo heller ikke sikkert! Undren i Kina over afvisning af sælgere i Danmark Politiken 27. oktober 2004

3 små kinesere sad på Højbro Plads og spillede på kontrabas.. Næ, gu gjorde de ej!

5 kinesiske forretningsmænd med hver sit gyldige visa, pas og opholdsgrund i Danmark måtte rejse hjem til Kina igen, efter en flere dage lang grov behandling af politiet i Kastrup.

I Danmark er man åbenbart blevet så ivrig efter at afvise udlændinge ved grænsen, at man angiveligt også er begyndt at afvise forretningsrejsende med et legitimt formål som kan fremvise gyldige papirer. Ser man forkert ud og kommer fra det forkerte land, kan man altså regne med ekstra grov forskelsbehandling ved grænsen i Danmark.

Undskyld.. men det er jo heller ikke sikkert!

Undren i Kina over afvisning af sælgere i Danmark Politiken 27. oktober 2004