Rigtigt! Det er bekymrende som en demokratisk sindet borger at være vidne til hvordan magthaverne bliver dygtigere og dygtigere til at omgå, begrænse og stikke grundlæggende frihedsrettigheder i den vestlige verden. Den etablerede presses betydning og indflydelse i samfundet er på et langvarigt og sørgeligt tilbagetog. Det ligegyldige, overfladiske og kommercielle fortrænger i stigende grad det vedkommende, dybdeborrende og seriøse – hvilket giver magthaverne med deres arsenal af jurister, mediekonsulenter og spindoktorer frit spil til at fordreje, fortie og undertrykke sandheden. Folk i almindelighed synes at ikke at bekymre sig særligt om denne udvikling!? Måske er det sådan at folk i almindelig også bare har travlt med at rage til sig når ingen kigger! Europæiske regeringer er i krig mod medierne politiken.dk 27. januar 2007

Rigtigt! Det er bekymrende som en demokratisk sindet borger at være vidne til hvordan magthaverne bliver dygtigere og dygtigere til at omgå, begrænse og stikke grundlæggende frihedsrettigheder i den vestlige verden.

Den etablerede presses betydning og indflydelse i samfundet er på et langvarigt og sørgeligt tilbagetog. Det ligegyldige, overfladiske og kommercielle fortrænger i stigende grad det vedkommende, dybdeborrende og seriøse – hvilket giver magthaverne med deres arsenal af jurister, mediekonsulenter og spindoktorer frit spil til at fordreje, fortie og undertrykke sandheden.

Folk i almindelighed synes at ikke at bekymre sig særligt om denne udvikling!? Måske er det sådan at folk i almindelig også bare har travlt med at rage til sig når ingen kigger!

Europæiske regeringer er i krig mod medierne politiken.dk 27. januar 2007

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.