Kategorier
Forretning Helse Jura

helse-danmark-er-fup-og-fidus

Jeg blev lokket til at forsge et Helse Danmark produkt – og blev utilpas af de tilsendte Saw Palmetto tabletter. Jeg ved ikke om produktet overhovedet er hvad det giver sig ud for! Derfor har jeg opsagt mit abonnement og betalt hvad jeg skylder (selv om jeg faktisk med god ret bare kan ngte at betale). Det ville Helsedanmark dog ikke affinde sig med, s nu sender de rykkere for rykkere og truer med inkasso, bl og brand. Lige pt. skylder jeg kr. 400,- iflge Helsedanmark for at have prvet et produkt som jeg vel og mrke har betalt for!

Helse Danmark lever ikke op til reglerne for nethandel og handel med medicin. Helse Danmark holder til i Singapore. Der bliver ikke oplyst nogen firmaadresse, mailadresse eller telefonnummer p deres hjemmeside. Du kan kun komme i kontakt med firmaet igennem en web-formular. Dette er ikke lovligt i Danmark.

Lgemiddelstyrelsen advarer imod Helse Danmark. Helse Danmarks produkter: Curcumin, Fiskeolie-Omega3, Ginkgo, Biloba, Saw Palmetto og Vegetabilsk Glucosamin. Der er tale om en ulovlig virksomhed i Danmark og ulovlig markedsfring af medicinal produkter over danske kunder.

Advarsel: Kb IKKE Helsedanmarks produkter p hjemmesiderne: helsedanmark.dk, sundeled.dk, sawpalmetto.dk, curcumin.dk og ginkgobiloba.dk. Det er tale om et fup og fidus firma!

Anbefaling: Opsig abonnementet. Send evt. produktet retur. Lad vr med at betale regningen. Lad jer ikke blive presset eller truet til at betale for rykkere! Og frem for alt advar andre mennesker imod fidus og fupfirmaet Helse Danmark A/S.

Reference: Advarsel mod sundeled.dk – fupfirmaet Helse Danmark A/S laegemiddelstyrelsen.dk

NB! Det er dit eget ansvar ikke at kbe ulovlig medicin p nettet.

Links:
Medicin p nettet laegemiddelstyrelsen.dk
altomkost.dk Fdevarestyrelsen

Opdatering:
Helsefirma snyder og truer kunder med bl og brand pol.dk 11. september 2012
Helsefirma snyder og truer kunder med inkasso b.dk 11. september 2012

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi

47 kommentarer til “helse-danmark-er-fup-og-fidus”

Hej.
Jeg bestilte Vegetabilsk Glucosamin til min mor, som har slidgigt i fingrene, fra Helse Danmark.
Hun har nu taget dem et stykke tid, og har haft alvorlige problemer med maven, som følge af det.
Hvordan opsiger vi igen, har flere gange udfyldt formularen på helsedanmark.dk.. Men har ikke modtaget nogen bekræftigelse herpå…
Jeg frygter nu, at vi ikke kommer ud af det…
Hvordan gjorde du?

Venlig hilsen
Nina Christensen

Jeg har ca. samme problem. Mine ting blev snuppet i tolden og tilbagehold og sendt til lægemiddelstyrelsen. Fra dem fik jeg brev om at tingene er ulovlige da de indføres fra Singapore, hvilket jeg ikke kendte til da jeg bestilte. Tingene har jeg ikke fået da de blev tilbageholdt, men regningerne og rykker bliver jeg ved med at modtage. Jeg har prøvet at kontakte Helse danmark men det er umuligt. Så er der vel ikke mere at gøre……………….

Hilsen Erik

Lad være med at betale. Ja. Men jeg ved ikke hvordan helse danmark kan kontaktes. Der er ingen mail adresse ej heller en post adresse, så de er nogle rigtige banditter.

Jeg har mailed følgende til Helse Danmark: “Jeg ønsker kun at modtage den gratis prøve i første omgang, yderligere ordre frabedes”. Jeg har modtaget prøven og betalt. Jeg kunne ikke tåle indholdet og måtte kassere det meste. Jeg modtager stadig pakker og regning, men returnerer dem uåbnet til afsenderadressen. Min omfattende kontakt med H.D. foregår over deres e-mailadr.: Helse Danmark(kontakt@helsedanmark.dk

Jeg skylder nu 300,- kr. Jeg har mailet lidt frem og tilbage med deres kundeservice, men nu kan jeg ikke kontakte dem mere. Jeg modtog pakke nr. 2 allerede en uge efter den første pakke. De påstod at jeg forpligtede mig til pakke nr. 2 men det står ingen steder. Jeg lader dem bare sende rykkere…

jeg har nu en hel bærepose med trusselsbreve fra det firma jeg glæder mig til de prøver at tage en retssag det kunne være fedt men desværre det gør de nok ikke for det er nogle svindlere og det ved de godt betal endelig ikke nogen penge til dem hilsen ih

De er utroligt frække – så sender de opkrævning – så man igennem ruden på kuverten kan se “Retslig inkasso – registring som dårlig betaler” – de burde sku ha’ en dårlig smag i munden.

De truer med fogeden – samt at jeg blir’ registreret som dårlig betaler.

Som underskrift ” inkassoafdelingen” ingen tlf. nr. ingen mailadr. Den kan jeg iøvrigt alligevel ikke bruge mere – måske fordi jeg er blevet blokeret – eller fordi de generelt har blokeret alle.

Jeg fortryder at jeg ikke googlede deres firma- inden jeg bestilte hos dem. Men nu kan jeg tapetsere min væg med deres rykkere – eller smide dem i forbrændingen.

Min mor er sluppet af med dem igen.. Vi udfyldte webformularen på deres hjemmeside mange gange, men gav til sidst op, da vi ikke modtog noget svar på det.. Ikke længe efter modtog vi en regning, hvor der så stod, at abonnementet var blevet opsagt.. Vi betalte regningen og har ikke hørt mere fra dem…

Vedr. svindlerfirmaet “HelseDanmark”
Jeg har opsagt mine abonnementer på alle 3 produkter på HelseDanmarks hjemmeside. Men Firmaet sender hele tiden tabletter. Firmaet sender nu også rykkere….
Skat har tilbageholdt 2 pakker. med brev om ulovlig indførsel, hvilket jeg ikke var klar over ved bestillingerne.
Jeg har haft kontakt til sundhedsstyrelsen, der siger at jeg ikke skal betale. Firmaet er ikke med i RKI og kan ikke true os, så lad være at betale….
Firmaet må da kunne findes, så de kan blive dømt for useriøs markedsføring og salg af usunde / farlige tabletter. Så til alle: Hold jer væk fra det useriøse firma “Helse Danmark” som ikke vil vedkende sig Firmanavn, Adresse, mail-adr. og telefon nr.

Jeg modtog gratis prøve af Curcumin, den næste betalte jeg, så kom der en ny kort efter, den sendte jeg retur.
Og siden har jeg modtaget et brev ugentlig, nu med trudsler om bål og brand. Jeg var inde på denne side og fandt ud af at det hele er fup, så jeg fortsætter bare som andre med at sende brevene retur. En skam at nogle kan finde på at bruge Helse navnet til sådan noge svindel.
Tibluddet poppede op på Feacebog de burde måske undersøge hvilke reklamer der må poppe op der.

Også jeg bestilte en prøvepakke som blev betalt. Efterfølgende har jeg fået tilsendt 3 “portioner”, som alle er stoppet i tolden og sendt til lægemiddelstyrelsen, som jeg har kontaktet og forklaret sagen. Jeg får også rykkerere, men skriver konsekvent. “RETURN TO SENDER” og lægger dem i postkassen. Så – Undlad at betale, det er tomme trusler. Idioten kan intet gøre her i landet. Også jeg ville se frem til at blive trukket i retten, men det sker nok desværre ikke.

Hvordan kan man komme ud af firmaet. De har jo ikke nogen mailadresse man kan skrive til. Hvor er jeg ked af jeg er kommet ind i det l…. . Jeg var naiv og troede det havde noget med Helse at gøre.

Jeg kan godt forstå din reaktion. Stop alle betalinger! Svar evt. mails med at du straks opsiger aftalen og at du ikke vel betale for et produkt som ikke er godkendt i Danmark af myndighederne. Mvh. Thomas

Til Grethe.

Ignorer dem.

Det er nu 3 mdr. siden jeg sidst har modtaget rykker/trusselbreve, og over et halvt år siden jeg fik prøvepakken – og efterfølgende en uge efter modtog “næste levering”. Herefter en stribe af rykkere.

I starten kunne jeg maile til dem, men senere kom mine mails retur.

Mvh Ingrid

Jeg bestilteVegetabilsk Glucosamin grundet Gigtsmerter
Som er blevet taget i Tolden jeg var ikke klar over at det kom fra Udlandet så jeg har fået 2 breve fra Told og sundhedsstyrelsen og regninger fra Helse Danmark hvad gør jeg ??
Mvh V.Eckhausen

Hej jeg har lige talt med Sundhedsstyrelsen.som oplyste mig om at jeg ikke skulle betale regninger fra Helse Danmark. Og jeg rolig kan smide deres fup medicin ud eller gå på apoteket med det, jeg kan oplyse at deres trusler om at melde folk til RKI er lige så falsk da de ikke er tilmeldt
RKi se stort på deres trusler de kan alligevel sende nogen
til inkasso jeg håber i kan bruge oplysningerne eller ring til
Sundhedsstyrelsen selv

Jeg sidder nu med en rykker/retslig inkasso/dårlig betaler regning fra Helse Danmark. Jeg har intet modtaget fra firmaet. Regningen for prøven var fra Singapore. Da jeg så det, var jeg klar over at det ikke var godt. Senere kom 2 tomme pakker ( stoppet i tolden )
Jeg har nu læst alle jeres oplevelser vedr. fup firmaet, og vil lade tiden gå, og se hvor mange rykkere de vil ofre porto på.

Jeg bestilte en prøvepakke Glucosamin hos Helse Danmark, jeg troede det var et Dansk firma ,da prøven kom, var den til min store forundring fra udlandet. Jeg betalte den, og omkring en måned efter (hvor den næste pakke skulle komme), var indholdet beslaglagt af Sundhedsstyrelsen og Told og Skat som advarede mod ulovlig indførelse af medicin i Danmark. Jeg betalte selvfølgelig ikke for denne forsendelse, hvis indhold jo var beslaglagt. Den 31/8 12, modtog jeg en forsendelse Glucosamin, også fra udlandet, sammen med en opkrævning på kr.188,00 de 100.00 kr. var pålagt gegyr for manglende betaling. Jeg opsagde omgående abonentet men fik den besked at jeg i h.t. kontrakten var forpligtet til endnu en forsendelse da der var een måneds opsigelse. firmaet har ikke selv overholdt hverken datoer eller forpligtelser m.h.t lovligheden af Deres varer, desuden risikerer kunden en bøde til trods for at man ikke har haft chance for at se at det var et udenlansk firma man handlede hos. Desuden var der mere end een måned til næste levering, så min opsigelse står ved magt uanset hvor mange gange de vil slæbe mig i retten, og de får ikke een øre af mig. den tll bageholdte forsendelse ligger stadig i sundhedsstyrelsen. Til dem vil jeg gerne sige tak, fordi i passer på os. Vi ved ikke under hvilke (måske)svinske forhold disse produkter er fremstillet, så derfor boykot dette elendige svindelfirma. Jeg vidste i øvrigt ikke at jeg faktisk kunne købe Glucosamin på mit lokale apotek henne om hjørnet, meget billigere. Tom H.A. Sørensen Esbjerg.

Hej, jeg er desværre også havnet i suppedasen.
Jeg er glad for, at vi er flere i samme båd.
Jeg har modtaget en pakke Curcurmin og betalt første faktura. Og udfyldte samme dag, jeg modtog 1. Pakke opsigelsesskemaet på hjemmesiden.
Jeg har i dag modtaget 2. Pakke og faktura og har så her fundet ud af, at det hele er fup og fidus.
Jeg vælger at returnere pakken, betaler ikke, og ser, hvad der sker.

Hejsa

Ja jeg er så også en af dem der er havnet i suppedasen, men efter jeg har læst alle disse indlæg, vælger jeg at lade som ingenting – men jeg vil opfordre ALLE til at bombardere dem med returvarer, for så er det dem der skal betale omkostningerne. Sådan nogle svin.

Ann…. Bare ignorer dem – rykkere og trusler – ville ikke engang bruge energi med at sende varerne retur – her røg de ud.

Idag tjekker jeg altid de firmaer jeg handler hos på nettet – klog af skade 😉

Jeg er også røget i suppedasen, jeg plejer ellers at prale med at jeg ikke lader mig narre, men her røg jeg i. Jeg tager Glukosammin for slidgigt, men jeg har aldrig haft det så dårligt som siden jeg begyndte på det l…. som jeg for tilsendt…nu ryger det UD!!! Det er rart at læse om hvordan i andre gør og vide at vi er mange der står sammen mod dette svineri!

jeg kom også til at sige ja tak til en” gratis” prøvepakke– den blev dyr ..kunne ikke opsige det efter 2 mdr ..og de sendte 2 pakker hver 14 dag… efter ca et halvt år fik jeg endelig sidste pakke hvor der stod at jeg havde opsagt mig abebonement Nu ligger jeg inde med en masse pakker med u virksomt og måske skadelige piller / kapsler …men en dyr erfaring rigere.-D

Det er sku godt at vi står sammen mod det skod firma,,har betalt en gang,men åbenbart en gang for meget,alt sendes til bage til afsender nu,breve,pakker,,ALT,,, de kan ikke gøre os noget som helst ,de kan bare komme an,,,,god sommer Hej steen

Skod firma,,sender alt til bage,de kan bare komme an……god sommer Hej steen

Til Steen

Kan kun anbefale: Undlad at sende noget retur – lad være med at betale – Det gjorde jeg, har modtaget mange rykkere – men de stopper efter et halvt års tid.

Jeg er åbenbart en af de godtroende, men sender lortet retur og smider rykkere i skraldespanden fra nu af, de kan rende mig et vist sted….Kell Bidstrup

Øv. Hvorfor så jeg ikke denne side, før også jeg røg i fælden.
Har fået tabletter 2 gange nu, men nu kommer der kun rykkere.
Gør ingenting fra nu af,og så må vi se hvor længe de vil bruge tid på det.

Kim P.

Jeg har prøvet “gratis” Saw Palmetto. De virkede ikke, så jeg returnerede den næste sending.
Jeg har imidlertid fået betalingspåmindelser og rykkere. Ved den 3 rykker, var angivet en e-mail adresse, hvis jeg havde betalt (men det har jeg ikke gjort)..
E-mail adressen er: email@kunde-side.com

Jeps. fup og svindel firma.Smid lortet ud og lad være at betale . Truslerne og rykkerne stopper helt af sig selv, og du hører ikke mere fra tossen.
vh Kim.

Ja, – ups- en mere er røget i fælden.. d.v.s. har lige modtaget en prøve-pakke af mærket: Curcumin, som jeg ikke agter at betale- efter at læst de øvrige indlæg. Dette fup-fima bude være en sag for: Kontant… de er perfekte til at finde de personer der prøver at opretholde livet… ved ren fup og fedusser.
vh. Elsebeth

Hej! Jeg var nok for tidlig til at bestille Saw Palmetto da min mand har besvær med prosta og vandladningsbesvær.vi har fået prøve pakken men han kunne ikke tåle dem sammen med hans medicin, så jeg opsagte det men fik ikke en bekræftelse på det, så der kom en pakke mere jeg opsagte det en gang mere uden svar, vi har ikke betalt noget og vil heller ikke, så nu sider vi i superdasen.

Jeg er også røget i fælden, jeg har først efter modtagelsen af prøvepakken set, der var tale om et udenlands firma, jeg fik mistanke, da der ikke stof noget firma navn på fakturaen, jeg har bundet mig til en måneds opsigelse og betaler næste forsendelse, derefter får de ikke en klink af mig.- husk at udskrive kopier af jeres opsigelse, og deres svar hvis de bekræfter, det har de gjort til mig.- med papirkopier står du altid stærkt.- myndighederne burde have stoppet for forsendelser fra foretagenet forlængst, i stedet for bare at klistre et mærked på pakken.- vh Henning Krogh

jeg var også naiv og bestilte gigtpiller som blev taget i tolden opsagde mit abonnement det blev godkendt nu mener de jeg betale for noget jeg ikke har modtaget men de kan bare sende rykker jeg betaler ikke en krone til det fup firma godt at høre fra andre i samme båd
leif beier

Forskrækket over alt det skriveri, har jeg skyndsomt afbestilt pillerne, og betalt prøven og en måned mere, firmaet har bekræftet jeg ikke får flere piller og ordrerne er afbestilt, så ikke så mange problemer for mig. Virker sådan set ret regulært, selvfølgelig skal man overholde sin del af aftalen. Når sundhedsstyrelsen er emsig og vil forbyde pillerne bliver importeret direkte fra udlandet, er det nok fordi Danmark ikke får moms, og ikke fordi der er noget i vejen med pillerne

Kunne tænke mig at vide hvad de Glucosamin piller indeholder. Er der nogen der har undersøgt det? Er de skadelige eller er der et aktivt stof som virker. Er de blevet undersøgt på Sundhedsstyrelsens Laboratorium og vil de komme med en udtalelse om indholdet?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.