Efter USAs præsident George Bush har måtte fyre sin nære medarbejder og kampfælle Donald Rumsfeld er en af de andre gamle høge fra CIA blevet støvet af og indsat som forsvarsminister. Om man med Robert Gates som USAs ny forsvarsminister er gået fra asken til ilden er spørgsmål som kun fremtiden kan svare på! Håbet er lysegrønt. USA indblanding i Nicaraguas interne anliggender med en åbenlys støtte til oprørerne for at vælte det lovligt valgte sandiniststyre var en skandale som skaffede USA en retssag på halsen som de udeblev fra. Den Internationale Domstol under FN tog klart afstand fra USA handlinger den ene gang. Det har USA sat en effektiv stopper for i dag! USA’s nye forsvarsminister ville give Nicaragua det glatte lag Politiken 25. november 2006

Efter USAs præsident George Bush har måtte fyre sin nære medarbejder og kampfælle Donald Rumsfeld er en af de andre gamle høge fra CIA blevet støvet af og indsat som forsvarsminister. Om man med Robert Gates som USAs ny forsvarsminister er gået fra asken til ilden er spørgsmål som kun fremtiden kan svare på! Håbet er lysegrønt.

USA indblanding i Nicaraguas interne anliggender med en åbenlys støtte til oprørerne for at vælte det lovligt valgte sandiniststyre var en skandale som skaffede USA en retssag på halsen som de udeblev fra. Den Internationale Domstol under FN tog klart afstand fra USA handlinger den ene gang. Det har USA sat en effektiv stopper for i dag!

USA’s nye forsvarsminister ville give Nicaragua det glatte lag Politiken 25. november 2006

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.