Jeg fik denne lakoniske besked fra en god ven, Thomas Klarskov: “A friend thought you might be interested in oneseat.eu. Go to http://www.oneseat.eu to make your voice heard!” Normalt modtager jeg store mængder af spam hver eneste dag, så jeg var selvfølgelig mere end mistroisk inden jeg klikkede på linket i Thomas mail. Men jeg gjorde det altså – og jeg har ikke fortrudt!

Jeg fik denne lakoniske besked fra en god ven, Thomas Klarskov: “A friend thought you might be interested in oneseat.eu. Go to http://www.oneseat.eu to make your voice heard!”

Normalt modtager jeg store mængder af spam hver eneste dag, så jeg var selvfølgelig mere end mistroisk inden jeg klikkede på linket i Thomas mail. Men jeg gjorde det altså – og jeg har ikke fortrudt!

One Reply to “Jeg fik denne lakoniske besked fra en god ven, Thomas Klarskov: “A friend thought you might be interested in oneseat.eu. Go to http://www.oneseat.eu to make your voice heard!” Normalt modtager jeg store mængder af spam hver eneste dag, så jeg var selvfølgelig mere end mistroisk inden jeg klikkede på linket i Thomas mail. Men jeg gjorde det altså – og jeg har ikke fortrudt!”

  1. Det er helt klart de også må spare, som vi også må i de andre lande.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.