Categories
Apple It Nyheder

den-hellige-grav-er-ej-velbevaret-pa-din-mac

Den hellige grav er vel bevaret! Sådan tænker de fleste OS X brugere typisk om deres platform hvad angår hackere og andre ondartede angreb på deres computer. Det er kun de andre windowsbrugere som har sikkerhedsproblemer. Det er nu måske en sandhed med modifikationer..

I Mac OS X subkulturen florerer der utallige historier om angreb på MS Windows. Konkurrenten som sidder på godt 90% af de personlige computere i verden. Det er nærmest en vittighed. Mac er for dem som kan se igennem windows. Microsoft er da også blevet taget med bukserne nede at adskillige gange med pinlige fejl og sikkerhedshuller både i deres operativ system Windows og i deres webbrowser Internet Explorer.

Ifølge tidsskriftet Wired er den æra, hvor de hellige mænd vogtede over Mac ved at være forbi, gravrøverne er med hastige skridt ved at gøre sit indtog på Mac OS X. Mac OS X bruger vær nu på vagt over de fucking hackere og lede orme som igennem æteren er ude efter dit gravguld!

Mac Attacks Are on the Rise Wired News 23. marts 2005

By Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi