Categories
Mad

den-bedste-kinesiske-restaurant-i-kobenhavn

For ikke så lang tid siden lå der en kinesisk restaurant i St. Kongensgade nede enden ved Kgs. Nytorv som hed Lai Ho og som havde super solide catonesiske retter. Restauranten blev kørt af et charmerende kinesisk ægtepar, men er desværre lukket i dag! Så i et stykke tid har jeg været lidt trist over at det ikke længere er muligt at møde det “rigtige” kinesiske køkken i København med lukningen af Lai Ho.

Forled kom jeg tilfældigvis forbi “Fu Hao” i Colbjørnsensgade – og kunne huske at det også var et fantastisk sted at opleve det kinesiske køkken. Hvis man kun har spist på de almindelige kinesiske restauranter i hvilken som helst storby, så vil jeg våge at påstå at man faktisk ikke ved hvad kinesisk mad er! På Fu Hao kan du få hønsefødder, gulerøder, risboller og risvælling, and a la orange og Peking Duck og meget mere. Hvis du ser flere asiatisk udseende mennesker spise og more sig på en kinesisk restaurant, og de ikke ser ud som personalet i den pågældende restaurant, så skal du styrte ind og forlange at få et bord. Sådan er det på Fu Hao. Rigtig god kinesisk mad – og til rimelige priser!

 

By Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi

1 reply on “den-bedste-kinesiske-restaurant-i-kobenhavn”

Der findes heldigvis flere kinesiske restauranter, i København og omegn, der serverer rigtig god og autentisk kinesik mad. I flæng kan jeg nævne Magasasa på Istedgade 4 , Dong-Fang på Hvidovrevej 136, Hong Fu på Østerbrogade 132 og Small Three Gorges på hjørnet af Linnésgade og Vendersgade.
祝您好胃口 – 哈哈

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.