Kategorier
Nyheder Politik

manden-i-manen-pa-utoya

Manden bag massakren p en Utya og 2011 bombningerne i Oslo den 22. juli, Anders Behring Breivik alias “Andrew Berwick” har sendt sit manifest “2083 – a European Declaration of Independence” til Pat Dollard til offentliggrelse p hans hjemmeside.

Anders Behring Breivik er efter eget udsagn en hjreorienteret kristen konservativ liberalist og nationalist. Anders Behring Breivik er frimurer i St. Johanneslogen St. Olaus til de tre Siler i Den Norske Frimurerorden. Anders Behring Breivik er tidligere partimedlem og formand for en lokal afdeling i Fremskrittspartiet (FrP). Anders Behring Breivik er imod en multikulturel globalisering af verden. Anders Behring Breivik er pro Israel og anti Islam.

Links:
Video And Full Text – “2083: A European Declaration Of Independence” by Norway Shooter Andrew Berwick patdollard.com

vrige referencer:
Manden bag massakren i Norge Horisont juli 2011 dr.dk (TV dokumentar)
Massakren i Norge b.dk
Anders Behring Breivik’s poster p document.no
Gates of Vienna blog
Anders Behring Breivik wikipedia.org

Opflgning:
Nr det multikulturelle samfund fungerer – Kronikker | www.b.dk 20. august 2011
Srines sande og modige kronik – Kommentarer | www.b.dk 16. august 2011
Den danske hjreflj er infiltreret af hemmeligt netvrk – Politiken.dk 10. august 2011
Er den gale mand sindssyg? – Globalt | www.b.dk 22.juli 2011
‘Sdan ville jeg ikke udtale mig i dag’ | information.dk 28. juli 2011
Ondskaben gik i land p Utya – Kommentarer | www.b.dk 29. juli 2011
Massemordets stetik | information.dk 29. juli 2011
Lad os bruge Anders Breivik rigtigt – Kronikker | www.b.dk 29. juli 2011
Von Trier: DF er grundlaget for Breivik kristeligt-dagblad.dk 30. juli 2011
FN-eksperter: Ytringsfriheden overtrumfer alt | Kristeligt Dagblad 30. juli 2011

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi

6 kommentarer til “manden-i-manen-pa-utoya”

Hvorfor er der så stille på den politiske højrefløj i forbindelse med massakren i Oslo og Utøya? Når Kasper Støvring på b.dk prøver at lægge afstand vil han ikke stilles til ansvar efter ”guilty by association”. Men hvorfor må Fremskridstpartiet sammen med den danske højrefløj ikke stilles til ansvar for dæmonisere indvandrere – og i særdeleshed muslimer!?
http://t.co/Ctf5qk6

“Det er en typisk fejl at klassificere terrorister som ‘gale’. Det er dejligt belejligt, da man så ikke behøver at lytte til det, de siger, eller tage dem alvorligt. Men hvis vi gør terrorismen til noget ‘ydre’, noget der er fremmed for os selv, så forstår vi ikke, at politisk ekstremisme er en del af os selv, en indre fjende, vi skal bekæmpe inde i os selv. Det er ikke noget ydre, noget vanvittigt, der kan diagnosticeres og sendes væk.” Søren K. Vilemoes raeson.dk juli 2011 http://raeson.dk/2011/søren-k-villemoes-nej-man-kan-ikke-bebrejde-debatmiljøet-og-højrefløjen-generelt-hvis-vi-bevæger-os-ind-pa-den-kollektive-skyld-sa-har-vi-tabt/

“Det er naivt at forestille sig, at man kan påtvinge danskerne det multietniske samfund, som overalt i verden har vist sig skæbnesvanger overfor udviklingen, for hvorfor i al verden skulle vi frivilligt tillade etableringen af et brohoved for en religion, som har til formål at komme vor egen tro og levevis til livs? En religion, som kun har hån og foragt til overs for os og det vi tror på og føler” (Pia Kjærsgaard (DF) DF’s Årsmødetale, 2.10.1999).

Hvorfor vil Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard sammen den øvrige højrefløj i Dansk Politik, og andre indvandrefjendske stemmer hen over midten, ikke tage medansvar for dæmoniseringen af muslimer? Har de skiftet mening eller tør de ikke længere forfægte deres synspunkter med åben pande?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.