Kategorier
Mad

chokoladekage

chokoladekageIngredienser:
250 gram Margarine
400 gram Sukker
5 Æg
40 gram Kakao
400 gram Hvedemel
3 tsk. Bagepulver
1 tsk. Vanillesukker
1 dl. Sdmlk
1 dl. Vand

Margarine smeltes og rres bldt sammen med sukker.
Æggene i et ad gangen. Kakao rres i.
Mel, bagepulver og vanillesukker blandes samme og rres stille i og kogende vand og mlk med.
Bages ved 175 grader C i ca 1 time.

Chokoladekage er godt.

Reference:
Chokoladekage Alle Tiders Kogebog

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi

En kommentar til “chokoladekage”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.