macintoshHvilken Apple computer har jeg egentlig? Der findes et cool lille værktøj som hedder “Mactracker” som bruges af de fleste Mac techies til at få info om alle Apples modeller. Her kan du f.eks. finde ud af hvilken type RAM eller HD som din Mac bruger. Links: How to identify MacBook models apple.com Hvilken slags RAM passer til min Mac? Brug Mactracker til at finde ud af hvilken slags RAM til du skal bruge. Kingston som efter sigende er verdens største RAM producent laver efter min mening også nogle af de bedste RAM kredse på markedet til mac. Gå ind på kingston.com for at finde den RAM som passer til din Mac: Søg under “Manufactor” Apple. Husk at du skal være præcis i din angivelse af hvilken Mac du bruger! Kan jeg selv skifte min Ram? Ja, du kan almindeligvis godt selv skifte din RAM. Det kræver blot en lille smule snilde og omtanke! Kig i den medfølgende manual til Mac – og kig på din Mac! Alternativt søg på nettet. Hvor finder jeg den billigste RAM til prisen? Du kan jo start med at kigge hos edbpriser.dk for at få en idé om hvad tingene skal koste. Det virker som om at dustin.dk giver nogle rimelige priser  i forhold til Apple og de fleste autoriserede Appleforhandlere på det danske marked. Du kan sikkert finde billigere RAM i udlandet, men du skal huske på ting som transport, afgifter, reklamation, service og tid. Køber se dig for! Hvor finder jeg et brugtmarked for Apple? Mediamac indeholder et populært marked for macbrugere, hvor du kan finde næsten alt fra gamle udtjente Mac’s over printere til cracked iPhones købt i udlandet, fejlkøb og endelig sprit nye Apple computere. Og så er der selvfølgelig dba.dk (Den Blå Avis på nettet). Synes du stadig at det alt sammen er for besværligt.. så vil jeg gerne hjælpe dig. Jeg vil gerne hjælpe med at finde den billigste og bedste løsning til dig; om det så er RAM, en ny harddisk, printer eller skærm som du står og mangler. Jeg vil om nødvendigt også gerne hjælpe dig med installationen. Kontakt: Thomas Dyhr docdyhr@me.com eller  +45 22 21 11 15 Links: iFixit.com Manualer til hvordan du selv kan fixe din iMac, iPod, iPhone eller iPad! powerbookmedic.com

macintoshHvilken Apple computer har jeg egentlig?
Der findes et cool lille værktøj som hedder “Mactracker” som bruges af de fleste Mac techies til at få info om alle Apples modeller. Her kan du f.eks. finde ud af hvilken type RAM eller HD som din Mac bruger.

Links: How to identify MacBook models apple.com

Hvilken slags RAM passer til min Mac?
Brug Mactracker til at finde ud af hvilken slags RAM til du skal bruge.

Kingston som efter sigende er verdens største RAM producent laver efter min mening også nogle af de bedste RAM kredse på markedet til mac. Gå ind på kingston.com for at finde den RAM som passer til din Mac: Søg under “Manufactor” Apple. Husk at du skal være præcis i din angivelse af hvilken Mac du bruger!

Kan jeg selv skifte min Ram?
Ja, du kan almindeligvis godt selv skifte din RAM. Det kræver blot en lille smule snilde og omtanke! Kig i den medfølgende manual til Mac – og kig på din Mac! Alternativt søg på nettet.

Hvor finder jeg den billigste RAM til prisen?
Du kan jo start med at kigge hos edbpriser.dk for at få en idé om hvad tingene skal koste. Det virker som om at dustin.dk giver nogle rimelige priser  i forhold til Apple og de fleste autoriserede Appleforhandlere på det danske marked. Du kan sikkert finde billigere RAM i udlandet, men du skal huske på ting som transport, afgifter, reklamation, service og tid. Køber se dig for!

Hvor finder jeg et brugtmarked for Apple?
Mediamac indeholder et populært marked for macbrugere, hvor du kan finde næsten alt fra gamle udtjente Mac’s over printere til cracked iPhones købt i udlandet, fejlkøb og endelig sprit nye Apple computere. Og så er der selvfølgelig dba.dk (Den Blå Avis på nettet).

Synes du stadig at det alt sammen er for besværligt.. så vil jeg gerne hjælpe dig. Jeg vil gerne hjælpe med at finde den billigste og bedste løsning til dig; om det så er RAM, en ny harddisk, printer eller skærm som du står og mangler. Jeg vil om nødvendigt også gerne hjælpe dig med installationen.

Kontakt: Thomas Dyhr docdyhr@me.com eller  +45 22 21 11 15

Links:
iFixit.com Manualer til hvordan du selv kan fixe din iMac, iPod, iPhone eller iPad!
powerbookmedic.com

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.