Jeg har en god ven som hedder Martin (kender ham fra Taiji i Studenterhuset som en rar og hyggelig fyr (med ingen fylde og nul humor), som lige er blevet færdig som fysiker fra KU og lige har fået job i København, men bor på Fyn og må pendle hver dag til og fra arbejde. Er der nogen som kender nogen som kan hjælpe ham med en lejlighed (leje, andel, ejer) 10-15 min. på cykel fra City på min. 50 m2. Alt har interesse. Max 7k pr. mdr. ? Skriv direkte til Martin på admin at singularity.dk eller yours truly thomas at rabarber.dk

Jeg har en god ven som hedder Martin (kender ham fra Taiji i Studenterhuset som en rar og hyggelig fyr (med ingen fylde og nul humor), som lige er blevet færdig som fysiker fra KU og lige har fået job i København, men bor på Fyn og må pendle hver dag til og fra arbejde. Er der nogen som kender nogen som kan hjælpe ham med en lejlighed (leje, andel, ejer) 10-15 min. på cykel fra City på min. 50 m2. Alt har interesse. Max 7k pr. mdr. ?

Skriv direkte til Martin på admin at singularity.dk eller yours truly thomas at rabarber.dk

2 Replies to “Jeg har en god ven som hedder Martin (kender ham fra Taiji i Studenterhuset som en rar og hyggelig fyr (med ingen fylde og nul humor), som lige er blevet færdig som fysiker fra KU og lige har fået job i København, men bor på Fyn og må pendle hver dag til og fra arbejde. Er der nogen som kender nogen som kan hjælpe ham med en lejlighed (leje, andel, ejer) 10-15 min. på cykel fra City på min. 50 m2. Alt har interesse. Max 7k pr. mdr. ? Skriv direkte til Martin på admin at singularity.dk eller yours truly thomas at rabarber.dk”

  1. Hej Thomas,

    det kan nok være at jeg kan hjælpe.

    55m2 for 5,5k kr. alt inklusiv (varme, el, internet, 35 tv-programmer)

    Fremleje i 1 eller 2 år.

  2. Jeg kan så sige at det ikke lige var det jeg søgte, men jeg leder stadig så hvis nogen har noget er de meget velkommende til at kontakte mig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.