Kategorier
Politik

dansk-ny-folkeligt-parti

Nyt strkt parti ser dagens lys. Dansk Folkeparti og Dansk Front slr sig sammen i DNFP. Den nygifte formand Pia W. Best udtaler: ”Nr Danmarks raske unge grsrdder i de to forskellige organisationer siden DF’s grundlggelse har haft et tt samarbejde med udveksling af underretninger og handlingsprogrammer og at det nu er blevet offentlig kendt at de 2 organisationer har samme ideologiske grundlag, s var det kun naturligt at vi fandt sammen i et flles bolvrk for Danmark”.

KU formand Kaspar O. Norreen udtaler i forbindelse med stiftelsen af DNFP: “Vi overvejer at sprnge de Konservative ved en opfordring til indmeldelse i DNFP ved nste generalforsamling”.

Links:
Ekskluderede DF’ere langer ud efter hovedbestyrelse Politiken 21. august 2006
Skaarup tager afstand fra ekskluderedes ‘udanske holdninger’ Politiken 21. august 2006
DF’s lokalformnd: Velkommen til nazister DR 20. august 2006
KU-formand p tilbagetog i sag om Dansk Front Politiken 3. august 2006
KU-formand med i hjreekstrem gruppe Politiken 3. august 2006

Opflgning:
Unge DF’ere hner Muhammed Politiken 6. oktober 2006
Dansk Front er vild med Pia K. Politiken 23. juli 2006
DF ekskluderer Dansk Front-medlem Ekstra Bladet 23. juli 2006
DF-medlemmer p kursus i partiets linje Politiken 22. august 2006
Dansk Folkeparti og eksklusioner Berlingske 22. august 2006

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi

23 kommentarer til “dansk-ny-folkeligt-parti”

Det kunne være interessant at høre om der er nogen af Rababers faste skribenter hvis politiske ståted hører hjemme hos Dansk Folkeparti som har en kommentar i den anledning. Mit gæt er at de gemmer hovedet i busken… men lad os se om de tør at dukke hoved frem i denne sag.

Rart at se at DF er et ansvarligt parti, der rydder op blandt brodne kar.

Der modsat venstrefloejen i 70’erne hvor folk som Ralf Pittelkow og Karen Jespersen gik ind for såkaldte ‘roede undtagelser’, hvor man måtte likvidere folk der gik imod den roede revolution.

De to halvaber, hvor af den en senere blev minister og den anden var saerlig rådgiver for statsministeren, var dengang medlemmer af VS uden at blive ekskluderet såvidt vides.

Det bliver spændende at se om Det Radikale Venstre tager teten op og skiller sig af med alle sine egne fascister, dem af den islamiske variant. Men det plejer jo som sædvanligt blot at blive ved snakken.

Jeg har forståelse for at det er svært at se egne brister endsige indrømme dem over for sig selv eller andre. Der er tale om en udbredt folkesygdom blandt os mennesker her på jorden. De fleste af os forsvarer blindt vores tro (Hans, læs: rationelle overbevisninger og idealer) uanset hvilke absurditeter eller indbyggede modsætninger den fører med sig. Det ligger i menneskets natur at kæmpe for sin sag; nogle gange endda med alle tænkelige midler. Jeg anerkender at det forholder sig sådan; og at jeg ikke selv kan sætte mig ud over den menneskelige præmis.

I indlægget ovenfor er der tale om en konkret og dagsaktuel sag om sympati for det højre ekstreme og nynazistiske Dansk Front fra henholdsvis Dansk Folkeparti og de Konservative.

Når det nu er sagt, så vil jeg gerne spørge henholdsvis Hans og Kåre, hvorfor de hverken kan, evner eller vil forholde sig til kritikken af deres respektive politiske tilholdssteder i Dansk Folkeparti og de Konservative. Mit argument er følgende: Hvis man ikke vil forholde sig til kritikken eller medvirke til at afvise at Dansk Folkeparti har sympati for Dansk Front kan det jo af udeforstående (Hans læs: mig) opfattes som om man faktisk billiger optagelse af medlemmer fra Dansk Front i Dansk Folkeparti; og at man i ledende kredse i de Konservative sympatiserer med Dansk Front om ikke i alt så i det mindste i flygtninge og indvandrerdebatten.

Hans og Kåre: Hvad er Jeres holdning til eksklusionen af formændene fra Dansk Folkeparti pga. deres sympati for Dansk Front. I er velkommen til at uddybe jeres holdning til flygtninge og indvandrerdebatten, herunder relevant kritik af religiøse mindretal i Danmark.

Kåre: Hvad er din holdning til kritikken af at formanden for KU føler sig godt hjemme i Dansk Front?

Hans og Kåre: Hvori består det reelle problem med flygtninge og indvandrere i Danmark?

Hans og Kåre: Hvordan ser Danmark ud om 50 år hvis der efter jeres mening ikke foretages det nødvendige i flygtninge og indvandrerspørgsmålet?

Jeg er altid frisk på at få en seriøs debat på saglige argumenter med Jer om noget der virkelig ligger Jer på hjerte: nemlig flygtninge og indvandrerspørgsmålet.

Spørgsmålet er måske mere om I virkelig tør og ikke mindst evner at stå frem for det I tror på (Hans, læs: sandheden). Ordet er som altid frit på rabarber.dk.

Det er da et underligt synspunkt Hans og Kåre lægger for dagen. I stedet for at erkende og dermed forholde sig til at deres parti DF rent faktisk tiltrækker et hav af mennesker med dybt racistiske og anti-demokratiske holdninger så bagatelliserer de problemet ved at pege på problemer hos andre partier. Er det korrekt forstået at I ikke har det mindste problem med at have parti-fæller som er dybt racistiske og nazistiske fordi venstrefløjen har den historie som Kåre anførte ovenfor og Det Radikate Venstre tiltrækker muslimske vælgere ?

Som jeg har nævnt før: min interesse i rabarber.dk er primært som et studie i Thomas Dyhr’s demagogi, og dette er endnu et godt eksempel på fordrejning og fejlagtige slutninger (fx mht mit evt parti-tilhørsforhold, som TD foregiver at kende til).

Men den konkrete case: som jeg har forstået det har Dansk Folkeparti jo lige præcist meldt ud at de ikke alene IKKE støtter Dansk Front, men at de ikke en gang vil støttes af dem – er det ikke rimeligt klart? Noget tilsvarende gør sig nok gældende for de Konservative. Og jeg så som sagt gerne at de Radikale tilsvarende gjorde klart at de ikke ønsker at støttes af islamister endsige have dem som aktive medlemmer.

Men da Dansk Folkeparti er det klarest islam-kritiske parti i det danske politiske spektrum forklarer det nok sympatien fra Dansk Front, selvom den ikke er gengældt.

Uden i øvrigt at kende til deres synspunkter gætter jeg på at Dansk Front også er jøde-kritiske, ligesom TD er det i stærk grad. Altså et klart sammenfald af holdninger mellem Dansk Front og TD. Hvad mener han mon om det…?

For dem der ikke har fattet det endnu, er undertegnede også stærkt islam-kritisk (det tætteste vi kommer et fascistisk tankesæt i dagens verden), og jeg er desuden pro-jødisk og pro-USA som udgangspunkt.

Jeg mener at USA er og har været drivkraften i den frie verden, og at jøder er kraftigt overrepræsenteret blandt folk der udretter noget enestående og positivt.

Jeg tvivler dog på at denne holdning vækker genklang hos Dansk Front, islamisterne, nynazisterne, og Thomas Dyhr.

Ivo, det er mindst lige så underligt at blive belært om holdninger man ikke har fra en mand der ikke tør bruge sit eget navn.

Jeg har bestemt ingen ambition om at belære nogen om noget som helst. Jeg er stor tilhænger af at ordet er frit, men jeg forbeholder mig naturligvis ret og moralsk pligt til tage stærkt afstand fra synspunkter, som nedgør grupper af mennesker i vores samfund p.gr.a deres race eller religion.

Jeg glemte vist den sidste kommentar til Hans. Årsagen til at jeg ikke bruger mit eget navn er såmænd ren og skær beskedenhed.

Hans, helt principielt synes jeg at det er patetisk, når man bliver nød til at bortlede diskussionen fra emnet for at kunne klare sig i debatten.

Hvori består dog fejlslutningen mht. dit politiske ståsted? Du har du jo selv fortalt ved flere lejligheder i vidners påhør at du stemmer på Dansk Folkeparti. Selv om du måske inderst inde føler at du tilhører et udsat nationalistisk mindretal, som kæmper en hemmelig og nødtvungen modstandskamp for danskheden og for Danmark, er det da i virkeligheden en ærlig sag at du har dit legitime politiske tilhørsforhold hos det “klarest islam-kritiske parti” i Dansk Folkeparti.

I relation til Dansk Folkepartis “støtte” til Dansk Front afklares det ikke bare med lidt offentlig kurspleje. I din affejning af kritikken synes du at glemme at der i Dansk Folkeparti’s flirteri med nye medlemmer fra Dansk Front ikke er tale om tilfældige medlemmers synspunkter, men en hel række af lokalformænd i DF, lokalformænd som ud fra deres politiske overbevisning ikke kunne se at der skulle være en reel forhindring i nye medlemmer fra Dansk Front. Der er tale om holdninger som stikker dybt ned i græsrødderne hos Dansk Folkeparti. Jeg kan ikke lade være med at tænke: At alle de andre lokalformænd i Dansk Folkeparti må glæde sig over at de ikke har været så uheldige at deltage i Ekstra Bladets undersøgelse; for det kunne jo være at de andre lokalformænd kom med samme lapsus og så ville der jo ikke længere være tale om nogen partihemmelighed.

En af de 9 ekskluderede lokalformænd, Niels Ole Christensen, fra Dansk Folkeparti siger i Politiken følgende om DF’s ledelse: “De har overreageret helt hysterisk. De prøver at redde ansigt udadtil, fordi de vil være et regeringsdueligt parti fremover«.

KU’s formand Kaspar Demant forsvarede sin indmeldelse i Dansk Front over for Ekstra Bladet sådan: “Jeg har altid haft en stor nationalfølelse, derfor meldte jeg mig ind i Dansk Front”.

Thomas: som så mange gange før kommer du med hjemmelavede og fejlagtige udlægninger af andres meninger og udtalelser. Mit eneste overlap med Dansk Folkeparti (tror jeg…) er som jeg så klart har forklaret det en kritisk indstiling til islam.

Jeg ser frem til at høre om dit eget holdnings-sammenfald med islamisterne, Dansk Front, og nynazisterne går videre end jeres kritik af jøder.

Ivo: vi er netop uenige om hvorvidt religion giver immunitet overfor kritik. Jeg betragter det IKKE som en formildende omstændighed at man har fået sine holdninger gennem religiøs indoktrinering af forældre eller præster. NETOP i sådanne tilfælde skal holdningerne underkastes den hårdeste kritik.

Nazismen var ikke blevet mere acceptabel hvis Hitler havde været en præst. Sammenligningen mellem Hitler og de islamiske autoriteter i og uden for danmark er ikke så dårlig endda.

Jeg må lige komme med et citat fra Berlingeren, og så er jeg slut med denne tråd. Det er fra Groft Sagt, som er den mest underholdende afdeling af nogen af de store aviser:

“Villy Søvndal har naturligvis straks grebet chancen for at spørge, hvordan det kan gå til, at DF øver en sådan tiltrækning på nazister, og han mener at statsministeren bør gå ind i sagen.

Hvis nogen spurgte, hvad der mon kan være galt med de Radikale, Socialdemokraterne, Enhedslisten og SF, siden Hizbollah-tilhængere sværmer rundt ved deres møder med billeder af overterroristen Nassan Nasrallah, ville Søvndal få en prop af raseri.

Enhedslisten skal heller ikke stå til regnskab, når det prominente partimedlem Asmaa Abdol-Hamid, der er suppleant til Odense Byråd, i fuld islamisk mundering står og råber op om Allah under et Hizbollah-flag på Christiansborg Slotsplads.

Ingen har krummet et hår på de Radikales hoved, fordi partiet gennem årene har haft flere medlemmer, der åbenlyst agiterede for islamisk revolution, sharia og stening af kvinder – uden at de i øvrigt blev smidt ud.

Alligevel er der noget særligt ved Dansk Folkeparti. Det er formentligt det eneste parti, der kan mønstre et så betydeligt antal tåber blandt sine lokalformænd. Spørgsmålet er, om man skal være idiot for at blive medlem, eller om det er noget, der kommer med tiden.”

– Lars Hedegaard

Hvor fanden blev lille Kåre af? Han indleder debatten med at række tunge, men bliver hurtigt klar over, at noget er i gære og lister væk så store Hans er blevet ladt i stikken om at forsvare deres besynderlige logik. Den besynderlige logik består i, at Hans og Kåre ikke anser det som noget problem, at deres parti DF tiltrækker et hav af racister og Nazister herunder i ledende funktioner alene p.gr.a at andre partier tiltrækker – hvad Hans – kalder Islamister. Den logiske konsekvens af, at Hans og Kåre ikke erkender, at der eksisterer et problem er naturligvis, at de ikke reflekterer over hvordan problemet burde løses.

Ivo, jeg er enig i at det er tankevækkende at Hans konstant undviger at tage stilling og altid forsøger at bortlede opmærksomheden.

Men når Hans som “stærkt islam-kritisk” ikke vil tage stilling til hvorvidt det er et problem at Dansk Folkeparti af hensyn til den offentlige mening har måtte ekskludere 9 lokalformænd pga. sympati for Dansk Front kan der jo være flere sammenhængende forklaringer:

1) Måske er der tale om en blind psykologisk fortrængning af enhver form for kritik som rammer Hans værdigrundlag i DF.

2) Måske forstår Hans ikke at det er et problem for Dansk Folkeparti at deres lokalformænd velkommer nye medlemmer fra Dansk Front med åbne arme.

3) Eller måske er Hans bare enig med de ekskluderede lokalformænd i DF.

Ivo Thomas: er i ikke snart trætte af at tæske løs på den døde hest?!? Jeg har som forklaret ingen speciel interesse i Dansk Folkeparti, men kan konstatere at de jo netop har taget konsekvensen af de seneste afsløringer.

Jeg orker ikke at kommentere yderligere før Thomas holder op med at undvige de spørgsmål jeg har stillet til ham.

Hans, den sag kan bestemt ikke betegnes som en død hest; Den har optaget medierne i de seneste dage og kan med rette betegnes som yderst aktuel; En hest som er levende og i fuld galop. Derfor er det også fuldt ud berettiget af Thomas at belyse sagen på rabarber.
Det er nu mere interessant, at
(1) du pludselig i denne sag ikke vil vedkende dig dit politiske tilhørsforhold til DF. Det
er squ da i bedste fald usagligt og i værste fald usselt; Det er da en klart undervurdering
af din venners intelligens og hukommelse.

(2) det forekommer anstrengende for dig at besvare konkrete og saglige spørgsmål, som er yderst relevante for sagen.
Mit spørgsmål med risiko for at gentage mig selv er fortsat : Erkender du at DF har et problem når partiet i den grad har en magnetisk tiltrækningskraft på folk med ekstremt rabiate racistiske holdninger ?. Hvis svaret er ja, hvordan skal problemet løses ?.

Jeg kommer med at fyldestgoerende svar i aften angående min mening om indvandre/udlaendingepolitik samt den verserende sag.

Det jeg siger vil blive fremlagt som mine synspunkter, som jeg mener er gennemtaenkte og ikke vil bruge tid på at diskutere. I kan naturligvis mene om dem hvad i vil, men jeg agter at stå ved dem.

Hold da helt kæft ! Sikke en interessant udvikling af debatten; Store Hans er tilsyneladende i takt med tilspidsningen af argumenterne blevet til lille Hans og søger skjul, mens lille Kåre agter at blive til store Kåre; Vi venter spændt på Kåres udmelding – omend en respekt kun opnås, uanset holdninger, hvis han tør at tage en efterfølgende diskussion og er i stand til at forsvare sine synspunkter konsistent. Det gode ved denne debat form er, at ordet er frit og argumenterne taler for sig selv.

Hvad skulle vi dog gøre uden Ivo i det høje til løbende at kommentere diskussionen? Er han reelt et endnu mere indholdsløst tågehorn end selv Thomas?

Kære Hans, det nytter jo ikke hver gang, at du føler dig presset i en diskussion så kalder du dine modstandere for et tågehorn; Hvis der i debatten af mig er anført noget som er indholdsløst så lytter jeg gerne og giver hurtigst muligt et svar, som kan skabe en afklaring. Derfor er det vel ikke urimeligt at jeg forventer det samme af dig uden at du bliver fornærmet. Jeg må konstatere at du er gået i skjul og nægter at svare på en række spørgsmål stillet af Thomas og eet og kun et spørgsmål stillet af mig.

Jeg bliver af Thomas bedt om at tage stilling til 2 ting

1. Dansk Folkeparti og nazisme. Herunder KU og en enkelt lokal formand som også er med i Dansk Front
2. Problemer med indvandrer og flygtninge i DK.

Ad 1)

Det er vigtigt pointere at ingen af lokalformændene i DF selv er nazister, men det de er anklaget for er at have set igennem fingrene med at nogle som udgav sig for at være nazister, i denne sammenhæng Ekstra Bladets journalist, ville melde sig ind i DF.

I den forbindelse så jeg indslag hvor en af lokalformændene blev interviewet. Af interviewet på Danmarks Radio fremgik det at journalisten havde sagt at han var på vej ud af det nazistiske miljø og derfor gerne ville melde sig ind. Det var vidst ikke helt sådan journalisten havde fremlagt tingene, i Ekstra Bladet. Derfor har jeg en mistanke om at journalisten som så mange andre journalister smører lidt på for at fremme en politisk dagsorden. Flere eksempler nævnes senere.

Ydermere må man sige at hvis det at have en nazistisk fortid skulle være diskvalificerende, hvilket er helt i orden med mig, så kunne eksempelvis Gert Pedersen og Hans Engell ikke have haft en politisk karriere.

Samtidig må jeg påpege at det i mine øjne er uforskammet at kalde et parti ,hvor en enkelt nazist har sneget sig gennem maskerne, for nazistiskt. Hvis man bruger den form for logik, må det i yderste konsekvens betyde at eksempelvis USA og UK, er nazistiske fordi der er nogle få tusinde nazister i de respektive lande. Hvilket er en slutning der er temmelig langt ude. Et parti kan kun med rimelighed siges at være nazistisk hvis det har et nazistisk parti program, og medlemmerne overvejende er nazister. Ingen af delene gælder for hverken DF eller de konservative.

Ad 2)

Det jeg har imod udlændingepolitikken særligt som den blev ført op gennem 70’erne og 80’erne er at den har ført til store økonomiske og sociale problemer, fordi udlændingepolitikken ikke blev struktureret på en intelligent måde.

Lad mig henvise til at finansministeriet har godtgjort at udgifterne til udlændinge på ydelser opgøres til omkring 30 mia om året. Se for eksempel budgetredegørelsen 2003 – 2005. Ydermere har det vist sig at udlændinge på understøttelse og som er isoleret fra det omliggende samfund på længere sigt fører til øget kriminalitet og frustrationer. Som i sidste ende fører til voldelige opgør, se for eksempel Frankrig, for nylig, og UK i 80’erne. Eksempelvis i Brixton. I den forbindelse kan jeg nævne endnu et stykke politisk journalistisk. Denne gang fra Berlingske Tidende, som man desværre må erkende er blevet infiltreret af socialister. Journalisten hævdede ganske enkelt at integrationen i Frankrig drønede derudaf. Et halvt år senere står Paris i flammer  hmmm…

Jeg synes det er meget unfair overfor skatteyderne at de skal pålægges ekstra en bryde og synes kun det er i orden at udlændinge skal komme til DK hvis de opfylder en meningsfyldt funktion, dvs at de har et arbejde.

Samtidig må det siges at jeg også synes mange af de andre ydelser der findes, for danskere, er unfair overfor skatteyderne, eksempelvis efterlønnen. Men det er jo ikke det emne jeg bliver bedt om at belyse her-

Som eksempler på lande der fører en fornuftig og ansvarsfuld udlændingepolitik, kan nævnes Luxembourg og Singapore, hvor udlændige hvis de mister deres arbejde, har 14 dage til at pakke kufferten. Disse regler er gennemført uden at de råbes op om racisme og lignende. Hvilket jo også er helt hen i vejret da der i forbindelse med denne regel ikke nævnes noget om hudfarve.

Hvis de øgede udgifter til udlændinge på ydelserne skal gives tilbage til skatteborgerne er der kun to veje at gå. Enten må man liberalisere arbejdsmarkedet efter amerikansk og engelsk forbillede eller også må vi reducere forsørgerbyrden gennem hjemsendelser. Lad os tage den første mulighed som godt kunne være tiltrængt. Dvs at man skal mindske mindstelønnen og sænke ydelserne hvilket jeg selv går ind for. På den anden side må man sige at den løsning ikke virker realistisk i Danmark. Dermed er der kun hjemsendelser af udlændinge tilbage. Hvis den mulighed vælges kan man også gøre det på en værdig og menneskelig måde, ved at man giver udlændingene på understøttelse et rimeligt kontant beløb som de kan starte på i deres hjemland.

Igen må jeg pointere at jeg ikke synes det er rimeligt at skatteborgerne skal belastes yderligere af arbejdsløse udlændinge, som for manges vedkommende har spekuleret i at komme til Danmark for at få sociale ydelser.

Da jeg modsat socialister ikke vil påtvinge andre min mening om hvad der skal bruges penge på, mener jeg der er to veje at gå. Enten må man justere antallet af indvandrere som er i DK, efter hvor meget der gives i frivillige bidrag. Dvs sige at fonden skal afholde alle udgifter i forbindelse med udlændinge der forsørges, og at fonden skal finansieres gennem frivillige bidrag. Eller også må man dele Danmark om i selvstyrende regioner, efter schweitsisk forbillede, som hver især kan fastlægge deres udlændingepolitik. På den måde bliver der plads til alle holdinger og plads til at alle skal tage ansvar for deres holdninger.

Som et eksempel på en perversitet som det nuværende system har medført ,kan nævnes at folk som Abu Laban, som vi alle kender, finansieres af systemet. Tillad mig at spørge hvor mange der, hvis de selv kunne bestemme, ville give penge til Abu Laban ? Ikke mange.

Min holdning kan med andre ord opsummeres som værende at jeg ikke har noget mod udlændinge så længe de opfylder positiv samfundsfunktion, og at jeg ikke på grund af udlændinge vil bebyrdes med ekstra skatter og andre gener, herunder kriminalitet.

Holdninger jeg står 100 procent inde for.

Grundet stort tidspres på grund af andre aktiviteter bidrager jeg ikke yderligere til denne debat.

Sagen viser jo netop at DF er sit ansvar bevidst.

At en KU’er har haft en profil på et offentligt forum er vel for pokker ikke eksklusionsgrund – det afgørende må være hvad han har skrevet.

Politiken citerer KU formanden Kaspar Demant for følgende udtalelse til Ekstra Bladet: “Jeg har altid haft en stor nationalfølelse, derfor meldte jeg mig ind i Dansk Front”. Det kan man jo f.eks. godt forstå at nogen, herunder internt i KU, synes er lidt for velmenende i forhold til en organisation som Dansk Front.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.