KISS – En gylden regel i al madlavning – Keep it simple stupid! På panden med det hele!Ingredienser1 Skefuld olivenolie 1 Squash 1 Pakke Bacon 1 Sardin 1 Fed Hvidløg 1 Rød Chili 1 Spiseske mild Paprika 2 Tomater Salt og Peber Spaghetti Parmesan Sæt en gryde over godt med vand. Smid spaghettien i når vandet koger med lid salt. Gør alle grøntsager klar og snit dem groft. Skær bacon i terninger. Smid en skefuld olienolie på en varm pande. På med bacon og lad det brune 2-3 minutter, lad sardinen smelte på panden, smid den friske chili i sammen med hvidløg og paprika. Vent et øjeblik og kom squashen på panden. Rør godt rundt. Vent et øjeblik. Kom de skiveskårede tomater op på panden. Rør rundt. Hæld vandet fra Spaghettien når den har fået bid uden af være helt blød – al dente! Bland det hele sammen på panden og server med parmesan, evt. ketchup, et godt stykke brød og måske et glas italiensk vino. Og så smagen.. ( Jeg har en god ven som har en kæreste som er lidt trist for tiden, så denne ret er tilegnet hende ) Man skal være to umm.. et kram til Thelma! Kærlig hilsen, Thomas

KISS – En gylden regel i al madlavning – Keep it simple stupid!

På panden med det hele!Ingredienser1 Skefuld olivenolie
1 Squash
1 Pakke Bacon
1 Sardin
1 Fed Hvidløg
1 Rød Chili
1 Spiseske mild Paprika
2 Tomater
Salt og Peber
Spaghetti
Parmesan
Sæt en gryde over godt med vand. Smid spaghettien i når vandet koger med lid salt.

Gør alle grøntsager klar og snit dem groft. Skær bacon i terninger. Smid en skefuld olienolie på en varm pande. På med bacon og lad det brune 2-3 minutter, lad sardinen smelte på panden, smid den friske chili i sammen med hvidløg og paprika. Vent et øjeblik og kom squashen på panden. Rør godt rundt. Vent et øjeblik. Kom de skiveskårede tomater op på panden. Rør rundt.

Hæld vandet fra Spaghettien når den har fået bid uden af være helt blød – al dente! Bland det hele sammen på panden og server med parmesan, evt. ketchup, et godt stykke brød og måske et glas italiensk vino.

Og så smagen.. ( Jeg har en god ven som har en kæreste som er lidt trist for tiden, så denne ret er tilegnet hende ) Man skal være to umm.. et kram til Thelma! Kærlig hilsen, Thomas

One Reply to “KISS – En gylden regel i al madlavning – Keep it simple stupid! På panden med det hele!Ingredienser1 Skefuld olivenolie 1 Squash 1 Pakke Bacon 1 Sardin 1 Fed Hvidløg 1 Rød Chili 1 Spiseske mild Paprika 2 Tomater Salt og Peber Spaghetti Parmesan Sæt en gryde over godt med vand. Smid spaghettien i når vandet koger med lid salt. Gør alle grøntsager klar og snit dem groft. Skær bacon i terninger. Smid en skefuld olienolie på en varm pande. På med bacon og lad det brune 2-3 minutter, lad sardinen smelte på panden, smid den friske chili i sammen med hvidløg og paprika. Vent et øjeblik og kom squashen på panden. Rør godt rundt. Vent et øjeblik. Kom de skiveskårede tomater op på panden. Rør rundt. Hæld vandet fra Spaghettien når den har fået bid uden af være helt blød – al dente! Bland det hele sammen på panden og server med parmesan, evt. ketchup, et godt stykke brød og måske et glas italiensk vino. Og så smagen.. ( Jeg har en god ven som har en kæreste som er lidt trist for tiden, så denne ret er tilegnet hende ) Man skal være to umm.. et kram til Thelma! Kærlig hilsen, Thomas”

  1. Super god ret. Den smaget herligt, er nem at lave og er rigtig indbydende ud.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.