Kategorier
Politik

den-usynlige-mand-anders-fogh-rasmussen

Jeg har længe tænkt den tanke som Berlingske lancere i dag. Statsministeren er usynlig. Anders Fogh Rasmussen er den usynlige mand i Statsministeriet.

Jeg synes at Anders Fogh Rasmussen klarede EU udvidelsen med overbevisning, selv om der var en par forfængelige brølere med Per Stig Møller og omtalen af en vis udenrigsminister. Men når det så er sagt, så er det pudsigt nok nærmest kun ved festlige lejligheder og ved besøg i USA at vi hører fra Statsministeren. Landets faderfigur og leder skjuler sig for offentligheden.

En Statsminister er ikke kun Statsminister for at lede Folketinget, men også Statsminister for at lede Danmark. Som overhoved tegner Statsministeren landet både ind ad over for befolkningen og ud af over for udlandet. Måske er Anders Fogh Rasmussen genert , men hvad kan vi i Danmark bruge det til? Jeg synes at en Statsminister højest må lege gemme i sin fritid i landets parker. Kom frit frem Hr. Statsminister vi ved at du gemmer dig i Statsministeriet. Du er fundet.

Måling: Fogh taber regeringsmagten Politiken 13. juni 2004
Regeringens egne økonomer: Statskassen er hullet Politiken 26. maj 2004

Foghs forsvindingsnummer Berlingske 19. maj 2004

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi