Guldanden er lukket efter kritisk anmeldelse AOK 17. oktober 2008 Tja.. Det kunne nok ikke være anerledes med den elendige mad og uovertrufne dårlige betjening. Og hvem kan det dog være som skriver sådan i denne forbindelse: “Jeg har spist og drukket kaffe på Guldanden over 100 gange, har medbragt utallige venner og bekendte, familie, sportsfolk fra både tennis- og badmintonklubber på Østerbro, sågar enkelte søde piger, som alle har indtaget vådt og tørt på Guldanden.Jeg har aldrig, simpelthen aldrig, oplevet en nævneværdig episode med en utilfreds kunde.” Jeg må le til jeg får ondt i maven af grin.

Guldanden er lukket efter kritisk anmeldelse AOK 17. oktober 2008

Tja.. Det kunne nok ikke være anerledes med den elendige mad og uovertrufne dårlige betjening. Og hvem kan det dog være som skriver sådan i denne forbindelse:

Jeg har spist og drukket kaffe på Guldanden over 100 gange, har medbragt utallige venner og bekendte, familie, sportsfolk fra både tennis- og badmintonklubber på Østerbro, sågar enkelte søde piger, som alle har indtaget vådt og tørt på Guldanden.Jeg har aldrig, simpelthen aldrig, oplevet en nævneværdig episode med en utilfreds kunde.

Jeg må le til jeg får ondt i maven af grin.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.