Noget at det bedste opsøgende journalistik som DR har præsteret om Irakkrigen i nyere tid handler om grundlaget for Irakkrigen. Hvor fik den amerikanske efterretningstjeneste sin viden fra om masseødelæggelsesvåben (WMD)? Og hvilken validitet havde denne viden og kilderne? Blev der overhovedet stillet spørgsmålstegn ved kilderne? Eller er det virkelig sådan som mange mennesker i verden mener at vide: Den amerikanske Regering havde en dagsorden som skulle underbygges uanset prisen! Der er stadig mange åbne spørgsmål i sagen om Irakkrigen som demokratiets vagthunde kan kaste sig over! Opfølgning: Løgnen om krigen Information 21. april 2010 Links: DR1 Dokumentar: Manden som løj verden i krig dr.dk Manden som løj verden i krig (selve dokumentarfilmen) dr.dk Prisbelønnet DR-mand overfaldet af politiet bt.dk

Noget at det bedste opsøgende journalistik som DR har præsteret om Irakkrigen i nyere tid handler om grundlaget for Irakkrigen. Hvor fik den amerikanske efterretningstjeneste sin viden fra om masseødelæggelsesvåben (WMD)? Og hvilken validitet havde denne viden og kilderne? Blev der overhovedet stillet spørgsmålstegn ved kilderne? Eller er det virkelig sådan som mange mennesker i verden mener at vide: Den amerikanske Regering havde en dagsorden som skulle underbygges uanset prisen!

Der er stadig mange åbne spørgsmål i sagen om Irakkrigen som demokratiets vagthunde kan kaste sig over!

Opfølgning:
Løgnen om krigen Information 21. april 2010

Links:
DR1 Dokumentar: Manden som løj verden i krig dr.dk
Manden som løj verden i krig (selve dokumentarfilmen) dr.dk
Prisbelønnet DR-mand overfaldet af politiet bt.dk

One Reply to “Noget at det bedste opsøgende journalistik som DR har præsteret om Irakkrigen i nyere tid handler om grundlaget for Irakkrigen. Hvor fik den amerikanske efterretningstjeneste sin viden fra om masseødelæggelsesvåben (WMD)? Og hvilken validitet havde denne viden og kilderne? Blev der overhovedet stillet spørgsmålstegn ved kilderne? Eller er det virkelig sådan som mange mennesker i verden mener at vide: Den amerikanske Regering havde en dagsorden som skulle underbygges uanset prisen! Der er stadig mange åbne spørgsmål i sagen om Irakkrigen som demokratiets vagthunde kan kaste sig over! Opfølgning: Løgnen om krigen Information 21. april 2010 Links: DR1 Dokumentar: Manden som løj verden i krig dr.dk Manden som løj verden i krig (selve dokumentarfilmen) dr.dk Prisbelønnet DR-mand overfaldet af politiet bt.dk”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.