Øget forbrug af økologiske varer kan ses som en naturlig modreaktion imod en vigende fødevarekvalitet og -sikkerhed herhjemme. En ny økologi købmand, Jesper Schimming, siger d.d. til Politiken: “Hvorfor gør de konventionelle supermarkeder ikke mere ud af økologien herhjemme? Det viser sig jo, at når Irma kører fokus på økologiske varer i en uge, så sætter de verdensrekord i omsætning. Det siger mig, at kunderne er der, men hvor er udbuddet« ? Økologi ligger jo i tiden i Danmark; hvilket kun understreges af de mange fødevare-skandaler. Selv helt almindelige mennesker, som ikke er bidt af en gal økologi ged, er trætte af at blive ført bag lyset. Mange forbrugere af dagligvarer har mistet en tilliden til fødevareindustrien og detailhandlen. Og Regeringens manglende evne og vilje til at føre det fornødne tilsyn på fødevareområdet gør ikke situationen bedre. Efter min mening burde en detailkæde som Irma lægge hele sin forretning om til en glasklar profil gennemsyret af økologi fra nederste til øverste hylde, fra køledisk til vinforretning. Økologi-butik åbner i København Politiken 15. juni 2006

Øget forbrug af økologiske varer kan ses som en naturlig modreaktion imod en vigende fødevarekvalitet og -sikkerhed herhjemme.

En ny økologi købmand, Jesper Schimming, siger d.d. til Politiken: “Hvorfor gør de konventionelle supermarkeder ikke mere ud af økologien herhjemme? Det viser sig jo, at når Irma kører fokus på økologiske varer i en uge, så sætter de verdensrekord i omsætning. Det siger mig, at kunderne er der, men hvor er udbuddet« ?

Økologi ligger jo i tiden i Danmark; hvilket kun understreges af de mange fødevare-skandaler. Selv helt almindelige mennesker, som ikke er bidt af en gal økologi ged, er trætte af at blive ført bag lyset. Mange forbrugere af dagligvarer har mistet en tilliden til fødevareindustrien og detailhandlen. Og Regeringens manglende evne og vilje til at føre det fornødne tilsyn på fødevareområdet gør ikke situationen bedre.

Efter min mening burde en detailkæde som Irma lægge hele sin forretning om til en glasklar profil gennemsyret af økologi fra nederste til øverste hylde, fra køledisk til vinforretning.

Økologi-butik åbner i København Politiken 15. juni 2006

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.