Ingredienser: Japansk og alm. sojabønnemasse 6 Tigerrejer 2 Bundter tynde reje-æg-nudler 1/2 Løg eller evt. forårsløg 1/2 Citrongræs 1/2 Grøn peber skåret i papirtynde strimler 1/3 Rød peber i små tern 2-3 skefulde majs fra dåse 1 frisk rød chili (brug kerne til at stege i og skallen som pynt i suppen) 1-2 æg 2 skefulde mælk Krydderier: Chili Karry Fiskesovs Hvidløg Ingefær 1 hel lime Fremstilling: Læs opskriften igennem inden påbegyndelse. Skær en stor halv portion sojabønnemasse i små tern og steg dem grundigt ved høj varme på en pande med sesamolie. Sesamolie er perfekt til stegning ved høje temperaturer. Læg de små luftige lysebrune sesampuder til side efter stegning. Tø tigerrejer op (eller læg dem i frostpose og derefter ned i en skål med varmt vand). Pil skallen af tigerrejerne men behold halen. Steg dem i sesamolie og chili. Stil dem til side efter stegning. Pisk 1-2 æg med mælken og lidt karry. Hæld de piskede æg på den varme pande med resterne af sesamolien og chili. Steg en fin tynd omelet på begge sider til den er crispy. Skær omeletten i strimler og læg den til side. Kog en 1 liter vand. Hæld en smule af det kogte vand i anden gryde. Opløs en stor spiseske fuld japansk sojabønnemasse med en tilsvarende ske almindelig sojabønemasse og 1 teske fuld rejepasta i vandet. Put det fint skårne halve løg og citrongræs i suppen og lad det simre et par minutter. Læg ægnudlerne i sammen den fintskårne grønne peber, røde peber, chili, majs, tigerrejerne, æggestrimlerne og den stegte sojabønnemasse. Smag til med lime og fiskesovs. Pynt med frisk koriander. Slurp.. det er godt på en kold forårsdag!

Ingredienser:
Japansk og alm. sojabønnemasse
6 Tigerrejer
2 Bundter tynde reje-æg-nudler

1/2 Løg eller evt. forårsløg
1/2 Citrongræs
1/2 Grøn peber skåret i papirtynde strimler
1/3 Rød peber i små tern
2-3 skefulde majs fra dåse
1 frisk rød chili (brug kerne til at stege i og skallen som pynt i suppen)

1-2 æg
2 skefulde mælk

Krydderier:
Chili
Karry
Fiskesovs
Hvidløg
Ingefær

1 hel lime

Fremstilling:
Læs opskriften igennem inden påbegyndelse.

Skær en stor halv portion sojabønnemasse i små tern og steg dem grundigt ved høj varme på en pande med sesamolie. Sesamolie er perfekt til stegning ved høje temperaturer. Læg de små luftige lysebrune sesampuder til side efter stegning.

Tø tigerrejer op (eller læg dem i frostpose og derefter ned i en skål med varmt vand). Pil skallen af tigerrejerne men behold halen. Steg dem i sesamolie og chili. Stil dem til side efter stegning.

Pisk 1-2 æg med mælken og lidt karry. Hæld de piskede æg på den varme pande med resterne af sesamolien og chili. Steg en fin tynd omelet på begge sider til den er crispy. Skær omeletten i strimler og læg den til side.

Kog en 1 liter vand. Hæld en smule af det kogte vand i anden gryde. Opløs en stor spiseske fuld japansk sojabønnemasse med en tilsvarende ske almindelig sojabønemasse og 1 teske fuld rejepasta i vandet. Put det fint skårne halve løg og citrongræs i suppen og lad det simre et par minutter.

Læg ægnudlerne i sammen den fintskårne grønne peber, røde peber, chili, majs, tigerrejerne, æggestrimlerne og den stegte sojabønnemasse.

Smag til med lime og fiskesovs. Pynt med frisk koriander.

Slurp.. det er godt på en kold forårsdag!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.