Kategorier
Politik

hvad-kan-man-sige-til-valget

Vi gjorde det! Det Radikale Venstre bekendte for en gangs skyld kulør, og det vandt vi valget på 🙂 Som overbevist Radikal må jeg vist desværre også erkende at selv om vi vandt slaget, så tabte vi nok krigen! Det Radikale Venstre (DRV) fik fordoblet sit mandat antal i Folketinget. Men hvad kan DRV bruge sine ny muskler til?

Vi fik ikke den ny Regering som vi havde ønsket os. DRV er stadig i opposition. Derfor må vi stadig leve med et forstenet og negativt menneskesyn leveret af Regeringens marionetfører Dansk Folkeparti.

Personligt sætter jeg min lid til at Det Radikale Venstre som sædvanlig søger størst mulig indflydelse i dansk politik. Dette indebærer nødvendigvis en isolering af den ekstreme højrefløj i dansk politik, som skal sættes i skammekrogen hvor den rettelig hører hjemme.

DRV kan samarbejde godt med de fleste politiske partier i Danmark. Og hvorfor indgår DRV så ikke i en borgerlig Regering?

De radikale jubler Politiken 8. februar 2005
Folketingsvalg 2005 Politiken

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi