Hvorfor er det lige at sandheden har så svært ved at finde frem til Folketinget og offentligheden helt konsekvent i forbindelse med krigen i Irak. Ifølge Politiken sagde hjemvendte soldater til Jydske Vestkysten: “Offentligheden har fået et alt for positivt billede af situationen i Irak” Danske soldater har været impliceret i 169 skudepisoder og har såret 23 og dræbt 12 civile irakere. Hvornår var det lige at folketinget og offentligheden blev underrettet denne udviklingen i Irak? Måske har den danske Regering det ligesom chefen i Irak amerikanske Paul Bremmer, at når allierede soldater myrder løs på irakerne, så er det bare ikke lige noget man holder tal på! Links: Kritikere: Rosenrødt billede af Irakkrig Politiken 13. oktober 2004 Rambo-soldater dukker op i Irak Jydske Vestkysten 13. oktober 2005

Hvorfor er det lige at sandheden har så svært ved at finde frem til Folketinget og offentligheden helt konsekvent i forbindelse med krigen i Irak.

Ifølge Politiken sagde hjemvendte soldater til Jydske Vestkysten:
“Offentligheden har fået et alt for positivt billede af situationen i Irak”

Danske soldater har været impliceret i 169 skudepisoder og har såret 23 og dræbt 12 civile irakere.

Hvornår var det lige at folketinget og offentligheden blev underrettet denne udviklingen i Irak?

Måske har den danske Regering det ligesom chefen i Irak amerikanske Paul Bremmer, at når allierede soldater myrder løs på irakerne, så er det bare ikke lige noget man holder tal på!

Links:
Kritikere: Rosenrødt billede af Irakkrig Politiken 13. oktober 2004
Rambo-soldater dukker op i Irak Jydske Vestkysten 13. oktober 2005