GreenMobileDeli Logo Så er GreenMobileDeli.com en realitet. Salg af Økologiske kolde og varme retter fra en ny-opfunden cykelvogn med både varmholdelse, køl og frys. Endelig god økologisk mad på vejen. Økologisk, sund og lækker takeaway på vej til dig fra en cykelvogn i Københavns gader og stræder. Et rigtig godt og tiltrængt mad-alternativ til almindelig fastfood. Kristina fandt på idéen med en cykelvogn efter flere af de gode vegetarsteder i København City lukkede eller brændte (Govindas). Kristina har vundet en fast salgsplads ved Nørreport St. i en konkurrence udskrevet af Københavns Kommune under projektet “Gang i København”. Det er også en udløber af idéen om den økologiske indkøbsforening, som jeg også håber bliver realiseret sammen med GreenMobileDeli. Jeg har hjulpet Kristina på sidelinien med det praktiske, lidt råd & vejledning og lidt teknik her og dér. Vi har allerede fået en overvældende modtagelse af idéen om økologisk fast food fra alle sider, herunder både god respons fra festivalarrangører og andre professionelle branchefolk. Rygtet siger at det er den rigtige idé på det rigtige tidspunkt. Tak for al hjælpen og støtten til alle de sjove, seriøse og dygtige involverede mennesker. Læs og se mere på hjemmesiden: GreenMobileDeli.com

GreenMobileDeli Logo

Så er GreenMobileDeli.com en realitet. Salg af Økologiske kolde og varme retter fra en ny-opfunden cykelvogn med både varmholdelse, køl og frys. Endelig god økologisk mad på vejen. Økologisk, sund og lækker takeaway på vej til dig fra en cykelvogn i Københavns gader og stræder. Et rigtig godt og tiltrængt mad-alternativ til almindelig fastfood.

Kristina fandt på idéen med en cykelvogn efter flere af de gode vegetarsteder i København City lukkede eller brændte (Govindas). Kristina har vundet en fast salgsplads ved Nørreport St. i en konkurrence udskrevet af Københavns Kommune under projektet “Gang i København”. Det er også en udløber af idéen om den økologiske indkøbsforening, som jeg også håber bliver realiseret sammen med GreenMobileDeli. Jeg har hjulpet Kristina på sidelinien med det praktiske, lidt råd & vejledning og lidt teknik her og dér.

Vi har allerede fået en overvældende modtagelse af idéen om økologisk fast food fra alle sider, herunder både god respons fra festivalarrangører og andre professionelle branchefolk. Rygtet siger at det er den rigtige idé på det rigtige tidspunkt.

Tak for al hjælpen og støtten til alle de sjove, seriøse og dygtige involverede mennesker.

Læs og se mere på hjemmesiden: GreenMobileDeli.com

5 Replies to “GreenMobileDeli Logo Så er GreenMobileDeli.com en realitet. Salg af Økologiske kolde og varme retter fra en ny-opfunden cykelvogn med både varmholdelse, køl og frys. Endelig god økologisk mad på vejen. Økologisk, sund og lækker takeaway på vej til dig fra en cykelvogn i Københavns gader og stræder. Et rigtig godt og tiltrængt mad-alternativ til almindelig fastfood. Kristina fandt på idéen med en cykelvogn efter flere af de gode vegetarsteder i København City lukkede eller brændte (Govindas). Kristina har vundet en fast salgsplads ved Nørreport St. i en konkurrence udskrevet af Københavns Kommune under projektet “Gang i København”. Det er også en udløber af idéen om den økologiske indkøbsforening, som jeg også håber bliver realiseret sammen med GreenMobileDeli. Jeg har hjulpet Kristina på sidelinien med det praktiske, lidt råd & vejledning og lidt teknik her og dér. Vi har allerede fået en overvældende modtagelse af idéen om økologisk fast food fra alle sider, herunder både god respons fra festivalarrangører og andre professionelle branchefolk. Rygtet siger at det er den rigtige idé på det rigtige tidspunkt. Tak for al hjælpen og støtten til alle de sjove, seriøse og dygtige involverede mennesker. Læs og se mere på hjemmesiden: GreenMobileDeli.com

 1. Hej Thomas!

  Tillykke med jeres nye cykel biks! SÃ¥ lige billederne – ser godt ud!

  MÃ¥ se at komme forbi ved lejlighed

  Held og lykke med det!
  David

 2. Kære Hans og David,

  Tak for komplimenterne. Ja, kom og f̴ en godbid Рhusk at tage godt med penge med! Vi h̴ber og regner med at kunne starte mandag den 18. august. Men der ligesom en naturlov som siger: hvis der ikke er det ene s̴ er der det andet!

  Kh. Thomas

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.