Kategorier
Nyheder Politik

en-hallalhippie-som-mig

Jeg tror at mange mennesker som har diskuteret indvandrerpolitik med undertegnende efterflgende tnker p mig som en hallalhippie. EU kommisionens nstformand Franco Frattini karakteriser i dag i Politiken p glimrede vis hvor mine egne grnser gr.. Jeg er fuldt ud enig med Franco Frattini i sin kritik af Islam i EU.

Franco Frattini: »Hvis vi ikke selv bevarer en strk identitet og er sikre p vores principper – hvordan skal vi s kunne integrere andre i dem?«

Italiensk EU-kommissr langer ud efter den muslimske verden Politiken 9. oktober 2006

Baggrund:
Hvilshj: Racismevagthund er ndvendig Politiken 9. september 2006

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi

6 kommentarer til “en-hallalhippie-som-mig”

Blot et velmenende råd såfremt du ønsker mere trafik på rabarber. Hvor interessant er det, at du nasser på andres holdninger ?. Det næste bliver vel, at du citerer hvad din gymnasielærer fortalte dig i historie-timen…Prøv for fanden da at tænk en selvstændig tanke og brug så din ytringsfrihed…Du har for fanden da en universitetsgrad..

Efter Martin Harms forlod rabarber som debatør til fordel for det private erhvervsliv ser det lidt tyndt ud med et kvalificeret modspil herpå rabarber…Jo, vist nok skulle der være en Hans Undvig, men han har det med at flygte til bjergene når argumenterne bliver for spidse….så jeg er svar skyldig indtil videre….

Jeg tror det når jeg ser det… Ivo har aldrig begavet rabarber.dk med andet en decideret vrøvl, forskruede meta-observationer om hvordan diskussionen bør foregå, samt diverse perfide personangreb.

Nå jo, han gjorde et enkelt forkølet forsøg på at berige os med sin dybe forståelse for topologi, men efter at have have misforstået de første par indlæg samt lidt mere meta-diskussions-ævl kom han aldrig rigtig videre.

Vi venter…

Hvis den kære Hans vil være lidt mere konkret så kan vi tage den derfra.Hvis du refererer til vores seneste dikussion om topologi så har jeg ikke misforstået noget som helst – blot vurderet at gå helt tilbage til Adam og Eva ikke er anstrengelserne værd, men det er da klart at hvis jeg bliver provokeret tilstrækkeligt så kan det da være jeg tager tråden op igen;Men i løbet af næste uge har jeg lovet Thomas at komme med række teoretiske begrundelser for hvorfor “competition” ikke er så skidt endda…hvad angår perfide personangreb så får man den ivo man fortjener..og det er da morsomt og hyklerisk at den beskyldning netop kommer fra dig…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.