Categories
Irak Politik

ums-historieforfalskning-af-irakkrigen

Jeg tror ikke mine egne øjne efter jeg har læst UM’s ny historieskrivning “IRAK-KONFLIKTEN KORT FORTALT” fra den 23. maj 2004! (redigeret 2. juni d.å.)

Alle sandhedssøgende mennesker, uanset politisk observans, som bare har fulgt en lille smule med i debatten om grundlaget for krigen mod Irak, må tage sig til hovedet efter læsningen af Udenrigsministeriets skriblerier. Jeg kan ikke mere!

Der skal læses godt imellem linierne for at for få et billede som bare minder om virkelighedens begivenheder. Det minder om propaganda-ministeriet i USSR under den kolde krig. Man skal læse det der ikke står! Det må da være en vittighed! De har god humor i UM men ingen troværdighed. Jeg kan ikke mere! 😉

Både UM og Udenrigsministeren er gode historiefortællere, men er det deres opgave at fordreje virkeligheden til ukendelighed? Har Danmark med sin deltagelse i koalitionen sammen med USA i krigen mod Irak bidraget til styrkelsen af FN’s Sikkerhedsråd? Jeg kan ikke mere!

Genforenede nationer? Information 10. juni 2004
MENS FN VENTER PÃ… IRAK Per Stig Møller 9. juni 2004
Bemærkelsesværdig tale fra Kofi Annan rabarber.dk 23. september 2003
Security Council Meeting 4726th SC/7707 FN 27. marts 2003

By Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi