Jeg må ærlig tilstå at jeg igennem tiden har været mere ideologisk korstogsfarer end giver. De nødstedte mennesker rundt omkring i verden har brug for mere end min sympati og forståelse. Krigen i Libanon har gjort mig ked af det. Al krig er en menneskelig fallit erklæring. Internationalt Røde Kors: “Folk sulter, syge og sårede kan ikke få behandling og der er intet rent vand at drikke. Det er situationen i en række landsbyer i det sydlige Libanon efter to uger med konflikt i regionen.” Jeg har givet et beskedet bidrag til Dansk Røde Kors på kr. 200,- i dag til de nødstedte mennesker i Libanon (Bidrag til Røde Kors kan trækkes fra på skattebilletten). Hvor meget har du givet? Alarmerende forhold i det sydlige Libanon drk.dk Hjælpen når frem i Libanon drk.dk

Jeg må ærlig tilstå at jeg igennem tiden har været mere ideologisk korstogsfarer end giver. De nødstedte mennesker rundt omkring i verden har brug for mere end min sympati og forståelse.

Krigen i Libanon har gjort mig ked af det. Al krig er en menneskelig fallit erklæring. Internationalt Røde Kors: “Folk sulter, syge og sårede kan ikke få behandling og der er intet rent vand at drikke. Det er situationen i en række landsbyer i det sydlige Libanon efter to uger med konflikt i regionen.”

Jeg har givet et beskedet bidrag til Dansk Røde Kors på kr. 200,- i dag til de nødstedte mennesker i Libanon (Bidrag til Røde Kors kan trækkes fra på skattebilletten). Hvor meget har du givet?

Alarmerende forhold i det sydlige Libanon drk.dk
Hjælpen når frem i Libanon drk.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.