Sandheden kommer for dagen dråbe for dråbe. Grundlaget for USA og de allieredes krig imod Irak svækkes yderligere med ny kritik. Efterretningsrapporter sår tvivl om grundlaget for krigen imod Irak. De amerikanske efterretningskilder viser at der inden krigen var alvorlig tvivl om hovedkilden til forbindelsen imellem al-Qaeda og Saddam Hussein, noget som den amerikanske præsident udemærket var bekendt med inden Irakkrigens begyndelse. Præsident Bush troværdighed og vælgertilslutning i USA er den laveste nogensinde igennem hele hans præsidentperiode med Irak krigen som en af de udslagsgivende faktorer. Update: Bush vidste Irak ikke havde atomvåben Politiken 22. april 2006 Links: Tegn på Bush-vildledning om Saddam og al-Qaeda Berlingske 7. november 2005 Bush vidste at efterretninger om Irak var falske Politikken 6. november 2005 FN: USA skal betale millioner dollar tilbage til Irak Politiken 5. november 2005 Baggrund: US Senate in secret Iraq debate BBC 2. november 2005 Indictment rocks Bush administration BBC 28. oktober 2005

Sandheden kommer for dagen dråbe for dråbe. Grundlaget for USA og de allieredes krig imod Irak svækkes yderligere med ny kritik. Efterretningsrapporter sår tvivl om grundlaget for krigen imod Irak. De amerikanske efterretningskilder viser at der inden krigen var alvorlig tvivl om hovedkilden til forbindelsen imellem al-Qaeda og Saddam Hussein, noget som den amerikanske præsident udemærket var bekendt med inden Irakkrigens begyndelse.

Præsident Bush troværdighed og vælgertilslutning i USA er den laveste nogensinde igennem hele hans præsidentperiode med Irak krigen som en af de udslagsgivende faktorer.

Update:
Bush vidste Irak ikke havde atomvåben Politiken 22. april 2006

Links:
Tegn på Bush-vildledning om Saddam og al-Qaeda Berlingske 7. november 2005
Bush vidste at efterretninger om Irak var falske Politikken 6. november 2005
FN: USA skal betale millioner dollar tilbage til Irak Politiken 5. november 2005

Baggrund:
US Senate in secret Iraq debate BBC 2. november 2005
Indictment rocks Bush administration BBC 28. oktober 2005