Personlige data nyder stor beskyttelse i et retssamfund. F.eks. må en far ikke læse sin voksne datters breve. Facebook og andre sociale netværk er ikke ubetinget til at beskytte dine personlige informationer. De sociale internet forums er en god database for offentlige myndigheder og andre der ikke nødvendigvis vil dig det bedste. Før forums som f.eks. Facebook var det ikke muligt at slå andre menneskes hele sociale netværk op som jeg slår ordet “rat” op i min engelske ordbog. Denne mulighed medfører en betænkelig indskrænkning af privatlivets fred. Berlingske skriver d.d. “Man må for eksempel ikke gå ind og blive ‘venner’ med personer for at kunne læse endnu mere om en person og vedkommendes vennekreds” i artiklen Advokater finder vidner på Facebook som om det skulle afholde nogen fra trevle dit online netværk op, hvis der var noget på spil. Og hvor svært er det at give sig ud for at være en anden på internettet? Advokater finder vidner på Facebook berlingske.dk 7. oktober 2008

Personlige data nyder stor beskyttelse i et retssamfund. F.eks. må en far ikke læse sin voksne datters breve.

Facebook og andre sociale netværk er ikke ubetinget til at beskytte dine personlige informationer. De sociale internet forums er en god database for offentlige myndigheder og andre der ikke nødvendigvis vil dig det bedste.

Før forums som f.eks. Facebook var det ikke muligt at slå andre menneskes hele sociale netværk op som jeg slår ordet “rat” op i min engelske ordbog. Denne mulighed medfører en betænkelig indskrænkning af privatlivets fred.

Berlingske skriver d.d. “Man må for eksempel ikke gå ind og blive ‘venner’ med personer for at kunne læse endnu mere om en person og vedkommendes vennekreds” i artiklen Advokater finder vidner på Facebook som om det skulle afholde nogen fra trevle dit online netværk op, hvis der var noget på spil. Og hvor svært er det at give sig ud for at være en anden på internettet?

Advokater finder vidner på Facebook berlingske.dk 7. oktober 2008

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.