Categories
Videnskab

verdensrekorden-n%c3%a6sten-i-hus

Nær ved og næsten slår ingen mand af hesten. IAS fra KKF var lige ved at sætte en ny verdensrekord ved kolbøttestævnet på Vesterbro.

Der var allerede fra stævnets begyndelse lagt op til et forsøg på at slå verdensrekorden. Indehaveren af den nuværende verdensrekord på 1060 kolbøtter i et hug O. Iesin var ikke tilstede, men på opvisningstur i Canada.

Ulla slog en kolbøtte for at se, om hun virkelig var blevet rask efter at have siddet i kørestol og gået med krykker i 7 år. Men det gjorde stadig ikke ondt. Hans Berntsen havde på ti sekunder bedt hende rask i Jesu navn!

IAS slog 1054 kolbøtter, men måtte stoppe et pga. et uheldigt ildebefindende i kolbøtteværelse 4a. En utrættelig lille nisse, som slog kolbøtter ned af ting som skråner fik årets pris. Ã…rets kolbøtter i latex måtte aflyses pga manglende dommerkapacitet. Iøvrigt var der kun tilmeldt 1 deltager. Efter stævnet blevet der afbrændt traditionel røgelse til ære for de tidligere vindere. KKF‘s stævne forløb iøvrigt uden de store afviklingsproblemer.

En stor tak bringes til DT dommer og hotel Gitterly for det fine arrangement ved KKF‘s stævne.

By Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi