Kategorier
Nyheder Politik

vas-og-gejl-i-bt

En god ven sendte mig et link til gårsdagens leder, “Nøl og Angrebsfejl”, i B.T. af Erik Meier Carlsen. Der er nu ikke noget som at blive bekræftet i sine fordomme. Hvem er dog modtagere af sådan en gang småborgerligt vås og gejl?

Der er tale om en unuanceret og infantil gennemgang af oppositionens politikere, deres ærinde, udenrigspolitikken og verdens magtpolitik.

Erik Meier Carlsen tror han har set lyset. Han udtaler sig skråsikkert om verden som om hans ord var Guds egne.

Erik Meier Carlsen slutter sin leder på følgende vis: “Bush og hans rådgivere stirrede ind i en verden på kanten af et massivt tilbageslag efter terrorangrebet. De besluttede at gøre noget “stort”. De er med rette blevet dømt for masser af angrebsfejl, men historien vil med stor sandsynlighed vise, at det havde været langt mere katastrofalt, hvis de havde nølet.”

Når alt kommer til alt, er jeg bange for at Erik Meier Carlsen og hans lige er de sidste på barrikaderne, hvis krigen imod al forstand skulle komme til Danmark. Jeg tror at man ville fange ham med et bedre vidende bodegafjæs siddende over en fadøl på Frederiksberg efter freden var brudt ud. Erik Meier Carlsen ser ikke sig selv, og han har kun foragt til overs for andre der ikke tør!

Jeg vil hellere høre og lugte Erik Meier Carlsen gøre noget “stort” i bukserne end at skulle læse endnu en leder af ham i B.T.

Erik Meier Carlsen har fortjent sin egen sproglige medicin. Erik Meier Carlsen minder om et af de fordrukne vrøvlehoveder i Holbergs komedie “DEN POLITISKE KANDESTØBER” uden dog at give Herman von Brehmen konkurrence.

Med vås skal vås gendrives! Hårdt mod hårdt sagde konen og fes i modvind. Hvem er dog modtagere af sådan en gang småborgerligt vrøvl i B.T.?

Nøl og angrebsfejl B.T. 6. marts 2005
Nyt B.T. – flinkere og mere kedelig Politiken 14. marts 2005

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi