NB! — AFLYST (Mester Li kommer til Danmark i 2008) AFLYST — NB!Kære Ven, Ved et tilfælde har jeg fået en fantastisk chance for at invitere Master Li Jun Feng til Danmark den kommende weekend (d. 11-12. august d.å.)! Li Jun Feng er en meget kendt Qigong/Wushu Mester fra Beijing som har været Headcoach for Kina’s Nationale Wushu Team. Master Li vil undervise i og introducere Sheng Zhen standing og healing qigong. Alle er velkomne uanset forudsætninger. Jeg har fået et tilbud om 2 dage af ca. 8 timer 11-12/8 a 200 Euro (DDK 1500) pr. person. Jeg skal minimum samle 20 deltagere. Jeg ved at det er en kort frist, men jeg kunne ikke lade denne enestående mulighed glide fra mig uden videre. Jeg skal melde tilbage til Master Li’s datter i aften!Har du lyst til at komme med – og til at hjælpe mig med at finde nogle mennesker i dit netværk? :) Program, tid og sted følger (under udarbejdelse hi hi..). Se http://neigong.net/2007/08/02/sheng-zhen-healing-qigong-li-jun-feng/ Med kærlig hilsen, Thomas J. Dyhr

NB! — AFLYST (Mester Li kommer til Danmark i 2008) AFLYST — NB!Kære Ven, Ved et tilfælde har jeg fået en fantastisk chance for at invitere Master Li Jun Feng til Danmark den kommende weekend (d. 11-12. august d.å.)! Li Jun Feng er en meget kendt Qigong/Wushu Mester fra Beijing som har været Headcoach for Kina’s Nationale Wushu Team. Master Li vil undervise i og introducere Sheng Zhen standing og healing qigong. Alle er velkomne uanset forudsætninger. Jeg har fået et tilbud om 2 dage af ca. 8 timer 11-12/8 a 200 Euro (DDK 1500) pr. person. Jeg skal minimum samle 20 deltagere. Jeg ved at det er en kort frist, men jeg kunne ikke lade denne enestående mulighed glide fra mig uden videre. Jeg skal melde tilbage til Master Li’s datter i aften!Har du lyst til at komme med – og til at hjælpe mig med at finde nogle mennesker i dit netværk? 🙂

Program, tid og sted følger (under udarbejdelse hi hi..).
Se http://neigong.net/2007/08/02/sheng-zhen-healing-qigong-li-jun-feng/

Med kærlig hilsen, Thomas J. Dyhr

2 Replies to “NB! — AFLYST (Mester Li kommer til Danmark i 2008) AFLYST — NB!Kære Ven, Ved et tilfælde har jeg fået en fantastisk chance for at invitere Master Li Jun Feng til Danmark den kommende weekend (d. 11-12. august d.å.)! Li Jun Feng er en meget kendt Qigong/Wushu Mester fra Beijing som har været Headcoach for Kina’s Nationale Wushu Team. Master Li vil undervise i og introducere Sheng Zhen standing og healing qigong. Alle er velkomne uanset forudsætninger. Jeg har fået et tilbud om 2 dage af ca. 8 timer 11-12/8 a 200 Euro (DDK 1500) pr. person. Jeg skal minimum samle 20 deltagere. Jeg ved at det er en kort frist, men jeg kunne ikke lade denne enestående mulighed glide fra mig uden videre. Jeg skal melde tilbage til Master Li’s datter i aften!Har du lyst til at komme med – og til at hjælpe mig med at finde nogle mennesker i dit netværk? :) Program, tid og sted følger (under udarbejdelse hi hi..). Se http://neigong.net/2007/08/02/sheng-zhen-healing-qigong-li-jun-feng/ Med kærlig hilsen, Thomas J. Dyhr”

  1. Den som kan burde så absolut bruge muligheden for at møde Mester Li jun Feng. Har selv haft den unike mulighed at møde ham adskillelige gange på kurser og retreats og hver gang har han haft noget nyt at lære fra seg. Han kan sit fag på fingerspidserne og har en fantastisk evne til at lære fra sig på en naturlig og letforståelig måde.

    Grib chancen og lær noget som du måske vil huske for resten av livet hehe. Sheng Zhen Gong som formen han underviser i hedder i kortform, er en qigong form som både virker for Krop, sind(og følelser) og sjel. Jeg har selv prøved flere qigongformer, men mangler endnu at finde en som har den samme dybde og helhed i sig. Du får i pose og sek, og ingenting er skjult!

    Min bedste investering hidtil… 😉

  2. AFLYSNING af Master Li Jun Feng

    Jeg må desværre konstatere at det ikke har været muligt at genere nok interesse omkring Mester Li besøg i Danmark på de få dage som der var til rådighed. Men der er bestemt mulighed for at Master Li Jun Feng kommer til Danmark i 2008.

    Peace n Love, Thomas 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.