Da jeg var lille fortalte Thomas Vinding geniale historier i DR. Han tryllebandt en hel generation af børn i Danmark. Også jeg sad tryllebundet foran fjernsynet indtil Thomas var færdig med at fortælle. Og jeg kunne næsten ikke vente til næste uge med at høre resten af Thomas Vindings historie. Han tog mig med ind ind i sit skæve og forunderlige eventyr univers; hvor al ting ikke lige var som man ellers gik og troede. Det var egentlig ikke de store historier. Ofte var det daglig dags ting som fik en ny og mystisk vinkel på en hudløs måde. Hans stemme var nærmest mediterende langsom og eftertænksom – noget man godt kunne savne i andre sammenhænge. Det kunne løbe en koldt ned af ryggen. Var verden virkelig så spændende, anderledes og mystisk? Kunne daglig dags ting i virkeligheden godt være noget helt andet? Måske.. Thomas Vinding har udgivet en del børnehistorier på CD. Her er en lille smagsprøve på Thomas Vindings stemme fra en historie som hedder “Hajer har et problem” på albumet “Når jeg ikke ved hvad jeg skal lave”. Hajer har et problem Thomas Vinding (lydklip i mp3 format) Thomas Winding da.wikipedia.org

Da jeg var lille fortalte Thomas Vinding geniale historier i DR. Han tryllebandt en hel generation af børn i Danmark. Også jeg sad tryllebundet foran fjernsynet indtil Thomas var færdig med at fortælle. Og jeg kunne næsten ikke vente til næste uge med at høre resten af Thomas Vindings historie. Han tog mig med ind ind i sit skæve og forunderlige eventyr univers; hvor al ting ikke lige var som man ellers gik og troede. Det var egentlig ikke de store historier. Ofte var det daglig dags ting som fik en ny og mystisk vinkel på en hudløs måde. Hans stemme var nærmest mediterende langsom og eftertænksom – noget man godt kunne savne i andre sammenhænge. Det kunne løbe en koldt ned af ryggen. Var verden virkelig så spændende, anderledes og mystisk? Kunne daglig dags ting i virkeligheden godt være noget helt andet? Måske..

Thomas Vinding har udgivet en del børnehistorier på CD. Her er en lille smagsprøve på Thomas Vindings stemme fra en historie som hedder “Hajer har et problem” på albumet “Når jeg ikke ved hvad jeg skal lave”.

Hajer har et problem Thomas Vinding (lydklip i mp3 format)

Thomas Winding da.wikipedia.org