Kategorier
Generelt Nyheder Politik Videnskab

der-er-bid-i-dig

Kære Charlotte Aagaard,

Hjertelig tillykke med Cavling prisen. Den er velfortjent. Danmarks deltagelse i Irak krigen tåler jo næppe et nærme kig i sømmene. Der er bid i dig!

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig omkring din journalistiske afdækning af grundlaget for Irak krigen. Du giver håb til demokrati og presse i et moderne Danmark, hvor Regering, politikere og andre magthavere med deres spindoktorer og presserådgivere bliver alt bedre til at håndtere pressen.

For at det hele nu ikke skal drukne i svir og roser, synes lige at jeg vil opfordre dig til at bevare din journalistiske integritet. Du må ikke falde for populisme, tækkesyge eller hovmod. Jeg håber at du ikke hviler dig alt for længe på laurbærbladene. De danske medier har hårdt brug for flere journalister som dig der vil, kan og tør gå foran med faklen og lyse samfundets mørke afkroge op med kritisk og skeptisk journalistik.

Jeg glæder mig til at se dig tage fat på andre store emner og vinde Cavling prisen endnu en gang.

Med venlig hilsen, Cand. Jur. Thomas J. Dyhr

Cavling til Information Information 6. januar 2003

Fogh overrækker pris for Irak-kritik Politiken 6. januar 2004

Cavlingprisen 2003

Af Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi