Categories
Nyheder Politik

lad-vaer-med-at-flygte-hvis-du-ikke-er-laege-eller-ingeni%c3%b8r

Hvis du har været politisk aktiv i oppositionen under et diktatur og må frygte for dit og din families liv, må du endelig lige huske på din baggrund og checke dit CV inden du flygter og søger tilflugt i Danmark.

Hvis du ikke opfylder Regeringens nye ‘integrationspotentiale’ kommer du ikke i betragtning, selvom du egentlig er berettiget ifølge internationale aftaler.

Regeringen er kommet med ny genial og opfindsom fortolkningsvinkel i relation til Danmarks FN forpligtelser til at modtage et bestemt antal flygtninge om året fra verdens brændpunkter. Regeringen vil have ret til at sortere i flygtningene efter et ‘integrationspotentiale’, hvor de bedst egnede udtages og resten glemmes.

Ifølge Politiken forsvarer Integrationsministeren sig på følgende vis: “Det er kun for at undgå at blive tvunget til at tage et ganske bestemt antal flygtninge om året. Vi har ingen planer om at nedsætte kvoten”.

Måske har jeg misforstået Danmarks internationale forpligtigelser til at modtage flygtninge, men intentionen med aftalerne har næppe været at indføre et nyt flygtninge begreb for dermed at kunne undslå sig efter behag for at modtage mennesker i nød.

Hvorfor ikke lade Dansk Folkeparti fuldstændig overtage Danmarks flygtninge og indvandrerpolitik. Lad os få et fuldstændigt stop for indvandring til landet. Lad de nødlidende flygtninge lide hjemme hos sig selv i “nærområderne”. Så kan vi koncentreres os om at skabe hindringer for de fattige i EU, så de ikke vil begynde at tage ophold i Danmark. Det ville da være mere ærligt et eller andet sted.

Den siddende Regering er Dansk Folkepartis gidsel i indvandrer og flygtningespørgsmål. Det fremgår tydeligt af de indledende øvelser til finanslovsforhandlingerne, hvor der er stillet et ultimativt krav fra Dansk Folkeparti til skærpelser på området før de overhovedet vil deltage!

Jeg har fået en idé: Det vil måske være endnu bedre for Regeringen og Dansk Folkeparti hvis man hjalp tyranerne i nærområderne økonomisk til at blive mere effektive til at styre decimeringen af de respektive landes befolkninger.

Til alle som tænker på at flygte til Danmark. Til alle jer som ikke kan læse og skrive. Til alle jer som ikke har adgang til Internet. Til alle jer som ikke udgør en mangelvare i Danmark. Bliv hjemme i jeres eget land. Flygt ikke hjælpen er fjern.

Mere fart på hjem-sendelse af afviste asylsøgere Berlingske 7. november 2004
Sverige langer ud efter dansk asylpolitik Politiken 5. november 2004
FN vil granske dansk flygtningeforslag Politiken 5. november 2004
Regeringens plan om at sortere kvoteflygtninge møder hård kritik Berlingske 5. november 2004
Haarder vil bryde FN-løfte Politiken 5. november 2004
Endelig hjælp til flygtninge i nærområder Berlingske (Bertel Haarder) 5. november 2004
Danmark vil undgå ældre flygtninge og analfabeter Politiken 4. november 2004
DF presser regeringen for flere hjemsendelser Politiken 28. oktober 2004

UNHCR

By Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi