Categories
Generelt

rabarber.dk back in town

Flytningen af rabarber.dk er for størstedelen overstået.

Endelig har jeg fået løftet alle posterne af rabarber.dk’s gamle database over til et helt nyt setup! Det har været mere krævende end nødvendigt og krævet en del mere opfindsomhed end jeg troede var nødvendigt; men sådan er det vel altid når man skal flytte i cyberspace!

De gamle links til posterne på rabarber.dk virker ikke mere. Men det kan jo være at jeg finder på et hack, men det er på ingen måde sikkert. Nogen forslag?

Desværre er kommentarerne ikke kommet med over i første omgang. Hvilket jo er lidt trist eftersom disse jo er noget at det sjoveste ved rabarber.dk. Jeg håber snart at jeg får taget mig sammen til at hitte på løsning til det også!

WordPress virker som en mere fremtidsvenlig blogsoftware. Og en billig ISP ude i byen er langt at foretrække for min gamle langsomme internet forbindelse hjemme.

Så vi er vi her igen, Kærlig hilsen Thomas

By Thomas Dyhr

Thomas Dyhr - cand.jur. fra Københavns Universitet 2003 Filosof af natur.. Interesser: politik, skak, qigong, nei kung, tai chi, yi chuan, xin yi, daitoryu aikijujutsu, da chen chuan, litteratur, poesi

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.