Almindelige blæk (jetink) printere i dag er næsten så billige at det næsten ikke er til at forstå. Men oftest er de originale blækpatroner uforholdsmæssig dyre. Canon, Epson, HP, Lexmark, Brother og andre printerfabrikanter tjener altså pengene på blækpatronerne. Dette fænomen har skabt et gråt marked for påfyldning af gamle blækpatroner og køb af uoriginale blækpatroner produceret i østen. Hvordan skal jeg som almindelig forbruger forholde mig til dette marked? Jeg har kigget markedet for blækpatroner på Internet nogenlunde godt igennem og der er mange penge at spare både i sammenligning med andre handlende på nettet og ikke mindst med handlende i den fysiske verden. Du skal virkelig se dig for. Nogle af Internethandlende er f.eks. ret grove med priser på fragt og forsendelse. Du sparer selvfølgelig flest penge ved at købe flere blækpatroner af gangen pga. omkostninger til forsendelse. Min lokale boghandel ville have kr. 220,- inkl. moms for en original sort og en farve patron til min Canon JetInk printer. Hos MCS DATA betalte jeg ialt kr. 199,- inkl. moms for 4 originale sorte og 2 farve blækpatroner inkl. forsendelse! For øjeblikket kører MCS-Data en kampagne hvor du får en ekstra blækpatron med for kr. 1,- hvis du bare skriver “tilbud1” ved check out. (Et tilbud jeg desværre ikke fik benyttet mig i denne omgang!) Jeg har købt blækpatroner hos MCS DATA før uden problemer. MCS DATA har en god internetbutik for køb af blækpatroner som er let overskuelig og tilgængelig. Og så leverer de i løbet 1-3 dage uden problemer. Billige blækpatroner er kun et klik væk på Internettet! Men hvor er markedets suverænt billigste og bedste blækpatroner henne? Links: MCS DATA mcs-data.dk Konkurrence om Digitalt Kamera.

Almindelige blæk (jetink) printere i dag er næsten så billige at det næsten ikke er til at forstå. Men oftest er de originale blækpatroner uforholdsmæssig dyre. Canon, Epson, HP, Lexmark, Brother og andre printerfabrikanter tjener altså pengene på blækpatronerne.

Dette fænomen har skabt et gråt marked for påfyldning af gamle blækpatroner og køb af uoriginale blækpatroner produceret i østen. Hvordan skal jeg som almindelig forbruger forholde mig til dette marked?

Jeg har kigget markedet for blækpatroner på Internet nogenlunde godt igennem og der er mange penge at spare både i sammenligning med andre handlende på nettet og ikke mindst med handlende i den fysiske verden. Du skal virkelig se dig for. Nogle af Internethandlende er f.eks. ret grove med priser på fragt og forsendelse. Du sparer selvfølgelig flest penge ved at købe flere blækpatroner af gangen pga. omkostninger til forsendelse.

Min lokale boghandel ville have kr. 220,- inkl. moms for en original sort og en farve patron til min Canon JetInk printer. Hos MCS DATA betalte jeg ialt kr. 199,- inkl. moms for 4 originale sorte og 2 farve blækpatroner inkl. forsendelse!

For øjeblikket kører MCS-Data en kampagne hvor du får en ekstra blækpatron med for kr. 1,- hvis du bare skriver “tilbud1” ved check out. (Et tilbud jeg desværre ikke fik benyttet mig i denne omgang!)

Jeg har købt blækpatroner hos MCS DATA før uden problemer. MCS DATA har en god internetbutik for køb af blækpatroner som er let overskuelig og tilgængelig. Og så leverer de i løbet 1-3 dage uden problemer.

Billige blækpatroner er kun et klik væk på Internettet! Men hvor er markedets suverænt billigste og bedste blækpatroner henne?

Links:
MCS DATA mcs-data.dk Konkurrence om Digitalt Kamera.

4 Replies to “Almindelige blæk (jetink) printere i dag er næsten så billige at det næsten ikke er til at forstå. Men oftest er de originale blækpatroner uforholdsmæssig dyre. Canon, Epson, HP, Lexmark, Brother og andre printerfabrikanter tjener altså pengene på blækpatronerne. Dette fænomen har skabt et gråt marked for påfyldning af gamle blækpatroner og køb af uoriginale blækpatroner produceret i østen. Hvordan skal jeg som almindelig forbruger forholde mig til dette marked? Jeg har kigget markedet for blækpatroner på Internet nogenlunde godt igennem og der er mange penge at spare både i sammenligning med andre handlende på nettet og ikke mindst med handlende i den fysiske verden. Du skal virkelig se dig for. Nogle af Internethandlende er f.eks. ret grove med priser på fragt og forsendelse. Du sparer selvfølgelig flest penge ved at købe flere blækpatroner af gangen pga. omkostninger til forsendelse. Min lokale boghandel ville have kr. 220,- inkl. moms for en original sort og en farve patron til min Canon JetInk printer. Hos MCS DATA betalte jeg ialt kr. 199,- inkl. moms for 4 originale sorte og 2 farve blækpatroner inkl. forsendelse! For øjeblikket kører MCS-Data en kampagne hvor du får en ekstra blækpatron med for kr. 1,- hvis du bare skriver “tilbud1” ved check out. (Et tilbud jeg desværre ikke fik benyttet mig i denne omgang!) Jeg har købt blækpatroner hos MCS DATA før uden problemer. MCS DATA har en god internetbutik for køb af blækpatroner som er let overskuelig og tilgængelig. Og så leverer de i løbet 1-3 dage uden problemer. Billige blækpatroner er kun et klik væk på Internettet! Men hvor er markedets suverænt billigste og bedste blækpatroner henne? Links: MCS DATA mcs-data.dk Konkurrence om Digitalt Kamera.”

  1. Min erfaring med køb af blækpatroner til min Canon i850 printer fra webstedet Billigmedien.de er at blækpatronerne giver en væsentlig forringet billedkvalitet, hvorfor jeg stærkt vil fraråde køb af disse.

  2. Jeg har også oplevet en svingende kvalitet, men jeg må sige at jeg er ret imponeret over kvaliteten og den fornuftige pris fra MCS DATA. Og indpakningen er identisk dem jeg normalt ville købe i en boghandel eller computerforretning. Prøv dem og lad mig høre om resultatet.

  3. Af alle de mange, jeg har kigget på, er trykspar.dk de billigste. Til min epson c66 sælger de patroner for 7 kr! og det virker fint.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.