Jordbær, ristet rugbrød og gammel dags tykmælkMin have er fuld af søde små jordbær. Jeg er ikke så flink til at luge eller vande, så derfor bliver mine jordbær ikke så store, men de er utrolig søde, især her i varmen i juli måned. Hvad skal man så med alle de jordbær på én gang!? En måde er at råsylte dem med sukker og stille dem i kølskabet efter de er stilket, skyllet og rengjort. Jordbær, cornflakes og mælk smager fantastisk godt til morgenmad om sommeren. Men her er en lille ny morgenmadsting med Jordbær: Tykmælk, jordbær og ristet rugbrød Rist et stykke fuldkornsbrød rugbrød på brødristeren til det bliver helt crispy. Hæld tykmælk, yoghurt naturel eller ymer i en morgenmads skål, put de friske eller råsyltede jordbær og det ristede rugbrød i små tern oven på! Yum yum.. det er godt!

Jordbær, ristet rugbrød og gammel dags tykmælkMin have er fuld af søde små jordbær. Jeg er ikke så flink til at luge eller vande, så derfor bliver mine jordbær ikke så store, men de er utrolig søde, især her i varmen i juli måned. Hvad skal man så med alle de jordbær på én gang!? En måde er at råsylte dem med sukker og stille dem i kølskabet efter de er stilket, skyllet og rengjort.

Jordbær, cornflakes og mælk smager fantastisk godt til morgenmad om sommeren. Men her er en lille ny morgenmadsting med Jordbær:

Tykmælk, jordbær og ristet rugbrød
Rist et stykke fuldkornsbrød rugbrød på brødristeren til det bliver helt crispy. Hæld tykmælk, yoghurt naturel eller ymer i en morgenmads skål, put de friske eller råsyltede jordbær og det ristede rugbrød i små tern oven på! Yum yum.. det er godt!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.